Nada Topčagić u problemima do guše! Oluja je oštetila za hiljade evra, a ne sme ni da pisne: Komšije su mi prošle i gore!

21.07.2023

17:25

0

Pevačicin suprug tek računa koliko će im trebati za novu kapiju

Nada Topčagić u problemima do guše! Oluja je oštetila za hiljade evra, a ne sme ni da pisne: Komšije su mi prošle i gore!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nadi Topčagić trenutno nimalo nije lako - oluja koja je nedavno zahvatila Srbiju napravila joj je ogromnu štetu. O konkretnim ciframa, prema daljim napisima domaćih medija, nije baš želela da razgovara, ali sumnja da ona iznosi i više od 10.000 evra.

Ipak, trudi se da ne kuka mnogo, jer prema rečima komšija, oni su prošli i gore nego ona.

- Pakao, samo neki problemi. Zvale su me komšije da mi kažu da mi je kapija na vikendici u Banovcima odletela i da je svo voće iščupano i uništeno, stolice su polomljene jer su letele na sve strane. U Beogradu mi je cela terasa uništena, nemam nijednu žardinjeru čitavu, ni lavor ni kantu. Načinjena mi je velika materijalna šteta. Zlatko (Đorđević, suprug) već računa koliko će da nas izađe nova kapija. Ma, ne smem ni da razmišljam o ciframa u ovo ludo vreme skupoće. Srećom imam nastupa ovo leto, pa ću moći da poplaćam sve. Kako su mi komšije prenele, njima je mnogo veća šteta, pa ja i ne smem toliko da kukam - kazala je Nada, piše „Informer", pa nastavila o tome koliko se tek bila uplašila za vikendicu koju ima na Tari.

„Strahovala sam da mi krov nije odleteo!"

- Srećom nevreme nije zadesilo Taru, kako su mi rekli sa kućom mi je sve u redu, inače sam najviše strahovala da mi krov nije odleteo, jer bi to koštalo ko zna koliko.

Nada Topčagić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, pevačici je pre tri godine bila uništena porodična kuća u Kaluđerovini kod Tivta. On i njen suprug tada su prvo pomislili da su opljačkani, ali vrlo brzo su shvatili da je u pitanju bila vrsta glodara, puhovi, navode pomenitu mediji. Oni su u Nadinu kuću ušli kroz poluotvorene prozore i sve uništili.

- Vi ne možete da zamislite šta su oni uradili od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće. Puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našli smo dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a nekoliko malih puhova je bilo u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak - objasnila je bila Nada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike