Nadu su želeli razni bogataši, ali nju to nije zanimalo: Bila sam prava Merilin Monro, ali nisam se preko kreveta gurala na estradu!

28.03.2023

11:05

0

Pevačica ne krije koliko je ponosna što je uspela bez ičije pomoći

Nadu su želeli razni bogataši, ali nju to nije zanimalo: Bila sam prava Merilin Monro, ali nisam se preko kreveta gurala na estradu!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prisećajući se svojih početaka i mladosti, Nada Topčagić je za medije ispričala kako su razni imućni muškarci maštali o njoj, ali da joj to nimalo nije bilo važno. Ona je gledala da sačuva svoj obraz i na estradi se izbori sama, što je na kraju i uspela.

- Kad sam zagazila na estradu, udvarali su mi se imućni muškarci iz javnog sveta, menadžeri i vlasnici raznih građevinskih firmi koji bi me zapazili dok sam pevala na veseljima. Nikad nisam bila žena koju je zanimao nečiji stalež, novac, koliko je bogat i čime se bavi - nabrajala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a pevačica je nastavila:

„Horde su trčale za mnom!"

- Nisam se preko kreveta gurala na estradu. Bila sam odmerena žena, a čitave horde muškaraca su trčale za mnom! Bila sam zanosna plavuša, u rangu Lepe Brene, Suzane Mančić i drugih fatalnih žena. Ma, bre, prava Merilin Monro! Da sam prihvatila udvaranja raznoraznih tadašnjih punišića, mogla sam iz svoje vile da gledam u more, ali ne. Ja sam svaki korak gledala da mi bude ispravan i pošten. Zato sam se sama probijala, bez ičije pomoći. Možda se zbog toga nisam kompletno iživela. Mladi danas rade šta hoće, prođu kroz sve, žive ga za sve pare! Moje generacije su pazile, znalo se kako se uđe u vezu s momkom, kako se vodi ljubav i gde.

- Ovo danas možeš na krovu auta da se k*esneš i još će da ti aplaudiraju. Mnogo se razlikuje vreme, a ne pričamo o velikom razmaku godina - smatra Topčagićeva.

I kada bi mogla da vrati vreme ona bi, kaže, sve isto uradila.

Nada Topčagić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ipak, ne kajem se. Obraz je obraz, a ko hoće da bude raskalašan, široko mu polje. To je kao na estradi. Ima ovakvih i onakvih pevačica i ništa sene da sakriti. Zna se sve za svakog ko je kakav - zaključila je Nada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike