Nada Topčagić urnebesnim snimcima čestitala Ibrahimoviću rođendan! Zapevala mu čak i na engleskom: Nekad Merilin Monro, a sada ja! (VIDEO)

03.10.2022

16:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je svom omiljenom fudbaleru otpevala čak tri pesme

Nada Topčagić urnebesnim snimcima čestitala Ibrahimoviću rođendan! Zapevala mu čak i na engleskom: Nekad Merilin Monro, a sada ja! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/nada topcagic

Nada Topčagić ne krije simpatije prema popularnom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću koji joj je učinio čast i prošle godine je kao specijalnog gosta pozvao na svoj rođendan. Pevačica je u više navrata istakla koliko joj je bilo drago te koliko je bila srećna, a da joj je fudbaler veoma drag sada je pokazala još jednom.

Naime, pevačica je danas uz posebnu čestitku Zlatanu Ibrahimoviću čestitala rođendan, odnosno uz nekoliko video snimaka koje je objavila na Instagramu, a fudbaleru je poželela sve najlepše, i to uz tri pesme.

- Dragi moj Zlatane, srećan ti rođendan... Da si živ i zdrav mnogo, mnogo leta! Ljubi te i voli tvoja Nadica - napisala je Nada i najpre zapevala pesmu: ''Srećan ti rođendan sunce moje drago'', a onda i svoj hit ''Jutro je'', koji je upravo zahvaljujući njemu postao planetarni hit.

- A po tvojoj ličnoj želji u prepisci od malopre, ''Jutro je''. Srećan rođendan. Živeli! Voli te Nadica - rekla je Topčagićeva da bi mu potom otpevala i na engleskom - Happy birthday.

- Nekada je Merilin Monro ovako pevala Kenediju, a ja danas pevam svetskoj zvezdi, planetarnoj zvezdi Zlatanu Ibrahimoviću! Živeli, srećan rođendan! - povikala je Nada, a ovi urnebesni video snimci prikupili su veliku pažnju Instagram korisnika.

Podsećanja radi, prošle godine u ovo vreme, Zlatan je organizovao veliku rođendansku žurku u Milanu na kojoj je gost večeri bila Nada Topčagić. Smnimci na kojima mu peva njegovu omiljenu pesmu "Jutro je" tada su postali viralni, a pevačici dugo nisu mogli da se slegnu utisci.

Pre toga je Zlatan na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme, zbog čega je Nada izjavila da nije mogla da spava.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je Nada tada za medije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike