Nada Topčagić o navodnoj pomoći Marije Šerifović: Mogla sam da izgubim sina, niko mi nije pomogao!

10.02.2023

22:51

0

Folkerka se uznemireno osvrnula na potresne dane

Nada Topčagić o navodnoj pomoći Marije Šerifović: Mogla sam da izgubim sina, niko mi nije pomogao!
Nada Topčagić - Copyright Printscreen BlicTv

Pre nekoliko meseci, domaći mediji su preneli da je narodnoj pevačici Nadi Topčagić koleginica Marija Šerifović pomogla kada je njen sin, Miroslav Miki Đorđević doživeo stravičnu nesreću na skijanju, no, sada je folkerka objasnila da je to daleko od istine.

- Ne želim ničega da se setim. Otišao je kod devojke, koja mu je sada žena na Pale i oni odu na Jahorinu. Ja sam toliko bdila nad njim, kao da sam nešto predosetila. Mnogo sam brinula o njemu. Ja sam protiv skijanja, protiv motora. Nemoj izazivati sudbinu, to skijanje ja se ježim od toga - započinje pevačica i dodaje:

Printscreen BlicTv
Nada Topčagić

- Devojka iz Bora, koja se nikada nije javila, je podletela pod njega. To je bilo oko četiri ili pet sati. Magla. Krenuo je kući i moj sin je krenuo da proba neku divlju stazu. Dugo ga nije bilo i samo je imao sreću da je imao broj Gorske službe. Da ih nije dobio, to bi bio kraj. Samo su mu vikali da ne zaspi. Na vašaru sam srela jednu koleginicu koja mi je ispričala da je za mog sina izvukla čaršaf i stavila na povredu, koji je bio pun krvi. Nije bilo ni helikoptera, ni ničega. Kada su ga doveli kod doktora Slavka Ždrale bio je sav u krvi, srce mu je radilo na prazno, on je već bio gotov. Presečen mu je išijadikus. A ja ga čekam na Tari - prisetila se Topčagićeva.

Printscreen BlicTv
Nada Topčagić

Ona dodaje da su za sinovljevu nesreću svi znali, osim nje i njenog muža Zlatka.

- Zove nas brat od moje snaje i kaže da se Mikica povredio. Postaje haos, ja zovem Beograd da mi neko izađe u susret, niko mi nije izašao u susret. Dozivam Mariju Šerifović, ona počinje sa Ivicom Dačićem, nema takav helikopter, pozivam Milicu i Željka Mitrovića, oni su u inostranstvu, nešto rintaju. Ja sam mogla da izgubim sina. Nikakav helikopter nije došao, niko nikada nije stigao, to su samo bile priče - rekla je Nada Topčagić na Blic TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike