"Ne bi me čudilo da je Ana trudna" Milena Kačavenda iznela skandalozne pretpostavke o bivšoj kumi, pa pomenula ženu Ace Bulića

21.07.2023

14:26

0

Nije je štedela

"Ne bi me čudilo da je Ana trudna" Milena Kačavenda iznela skandalozne pretpostavke o bivšoj kumi, pa pomenula ženu Ace Bulića
Milena Kačavenda i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milena Kačavenda žestoko je branila prijateljicu Anu Ćurčić tokom njenog učešča u rijalitiju, a mnogi smatraju da je tanka granica u odbrani prijateljice i sopstvene promocije. Ćurčićevu su po izlasku zatekle priče o njenom privatnom životu koje je Kačavenda plasirala u javnost, te je njihovo prijateljstvo "puklo" nakon višečasovnog razgovora i niza Aninih demantija kume u medijima.

Kačavenda se sada oglasila o odnosu sa Ćurčićevom, pa priznala da je zauvek stavila tačku, a kako kaže Ana je ostala bez brojnih prijatelja zbog nezahvalnog ponašanja.

- Ne znam zašto me zaobilaze u širokom luku, to je pitanje za njih, ja nemam više šta da kažem. Više mi ništa nije čudno, jedino ako me pozovu u hotel na Mars iznenadiću se. Ne bi me čudilo ni da je Ana u drugom stanju, a ni da dobiju četvorke - kaže Milena i dodaje da njihovi prijatelji ne mogu da veruju šta je sve Ana spremna da uradi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

Milena ističe da je Ćurčićeva posle rijalitija izgubila mnoštvo prijatelja, te da joj je sada ostala samo rijaliti drugarica, Zorica Marković, o kojoj Kačavenda nema lepo mišljenje.

- Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su. Više je niko ne komentariše, ona te prijatelje više nema. Ja sam čvrsto rešila da se time više ne bavim. Ne znam da li joj je ostao neko od prijatelja, osim novopečene drugarice Zorice Marković. Blokirala me je na Instagramu, tako da ne pratim njen život. Sada je red da se bavim sobom - dodala je Milena.

- I da dodam, pošto me optužuje da sam samu sebe prozvala kumom, nisam to ja učinila nego su me žene tako nazvale "Kuma nacionale", jer kažu da sam spojila bivšu Jugu. Da sam mogla da biram neki nadimak ili umetničko ime, ne bih izabrala da budem kuma sigurno - otvorena je Kačavenda.

Na pitanje da li se nakon svega čula sa ženom Ace Bulića, koju je navodno ostavio zbog obnove romanse sa Ćurčićevom, Milena je bila ironična.

- On ženu nema već 119 godina. Kako sam mogla da pričam sa njom kada ne postoji - zaklljučila je Kačavenda, prenosi Alo.

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike