Bela Hadid zbog lečenja raskinula sa Markom Kalmanom: Mesecima je na medicinskom odsustvu

21.07.2023

14:03

0

Posvetila se zdravlju

Bela Hadid zbog lečenja raskinula sa Markom Kalmanom: Mesecima je na medicinskom odsustvu
Bela Hadid i Mark Kalman - Copyright Profimedia

Supermodel Bela Hadid (26) tiho je raskinula dvogodišnju vezu sa Markom Kalmanom, a spekuliše se da je razlog činjenica da je ona trenutno na medicinskom odsustvu zbog lečenja lajmske bolesti, sa kojom se bori godinama.

Kako prenose strani mediji, Bela i njen devet godina stariji dečko raskinuli su na proleće, a Bela je već četiri meseca na tretmanima.

- Bili su veoma zaljubljeni, ali je veza na kraju krenula svojim tokom i odlučili su da prekinu stvari. Bela je veoma fina osoba, ali se bori sa pritiscima slave. Ona pokušava da se brine o sebi od njihovog razlaza - rekao je izvor.

Profimedia
Mark Kalman i Bela Hadid

- Pre devet meseci, Bela je odlučila da želi da prestane da pije, pa je prestala. Ona je trezna devet meseci i nikada nije imala problema sa alkoholom ili drogom. Bela nije na rehabilitaciji - dodaje izvor za "Dailymail".

Kako je za "Entertainment Tonight" istakao izvor blizak Beli, par se razišao pre leta, a ona trenutno „svakodnevno dobija tretmane za lajmsku bolest”.

Prie veze s Markom, Bela je između 2015. i 2019. godine raskidala i mirila se s pevačem "The Weekndom". Marka je upoznala tokom poslovnog angažmana u Njujorku 2020. godine, a romansu su potvrdili sledećeg leta na društvenim mrežama. Belinu vezu s fotografom koji je bio angažovan na mnogim modnim projektima, a dugo je radio i za repera Trevisa Skota, podržale su i njena mama Jolanda Hadid, kao i starija sestra Điđi Hadid, te se činilo da sve ide u dobrom smeru.

Manekenka je retko javno govorila o vezi, čuvajući privatnost i trajnost veze, ali je u jednom intervjuu rekla da se oseća „super ugodno i vrlo sigurno s Markom”, te ga je nazvala svojim „zečićem za emocionalnu podršku”, a hvalila je i njegov rad.

Profimedia
Bela, Điđi i Jolanda Hadid

Sada je fokusirana na zdravlje, jer joj je cilj da se oporavi od bolesti koju prenose krpelji, kojom se zarazila još 2012. godine, na porodičnom ranču konja u Santa Barbari. Nije odmah dobila pravu dijagnozu, prvo su lekari mislili da ima ADHD, a Bela se borila s depresijom i „moždanom maglom” zbog koje se počela školovati od kuće te se odrekla jahanja konja.

Niko joj nije verovao da je hronično bolesna, osim majke kojoj je baš te 2012. dijagnostikovana lajmska bolest. Bivša manekenka rekla je da je obišla „106 lekara”, podvrgnula se transplantaciji matičnih ćelija, hiperbaričnoj terapiji kiseonikom, hidroterapiji debelog creva i drugim pokušajima lečenja. Samo zahvaljujući majčinoj upornosti i tome što ju je vodila najrazličitijim doktorima, Bela je napokon uspela da dobije dijagnozu i neki oblik terapija.

Profimedia
Bela Hadid

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike