Majka Điđi i Bele Hadid izgladnjivala ćerke da bi postale vrhunske manekenke? Ovako je odreagovala na optužbe! (VIDEO)

03.10.2022

13:19

0

Od svog „sistema" ne odustaje i dan-danas, a mlade lepotice nemaju nikakvih primedbi, što mnoge iznenađuje

Majka Điđi i Bele Hadid izgladnjivala ćerke da bi postale vrhunske manekenke? Ovako je odreagovala na optužbe! (VIDEO)
profimedia-0476114929 - Copyright Profimedia

Jolanda Hadid, proslavljena manekenka i majka sada čuvenih lepotica Điđi i Bele, mnoge je zatekla pošto se samo nasmejala na optužbe jednog korisnika TikToka, koji je u nju uperio prstom da je izgladnjivala mezimice „ne bi li postale njene prave naslednice". Kompilacija njenih snimaka iz šoua „Real Housewives of Beverly Hills" koju je priložio kao dokaz da ih je izgladnjivala svakako je izmamio brojne kritike, pišu strani mediji. 

U jednom od njih, Điđi se požalila kako se oseća slabo pošto je pojela samo pola badema. Majka ju je tada posavetovala da uzme još par, „pa da će onda sve biti u redu". 

Zatim, na njenom je TikToku osvanuo snimak koji prikazuje Jolandu dok uživa u bademima - samo mnogo više njih nego što je dala ćerki. 

- Najgora majka na svetu - potpisala ga je, pa i dodala oznaku „bademi", jer joj je čitava priča očito i dalje veoma smešna. 

Bela se, takođe, ranije javno žalila - na probleme mentalne prirode koje „vuče" još od detinjstva. U jednom periodu ju je mučila i telesna dismorfija, pored toga što se nije hranila kako treba.  

- Mislila sam da je normalno biti anksiozan. Plakala sam svaki dan... Loše sam jela, sa četrnast godina mi je za dan „odlazila" po puna pakla cigareta. Vremenom sam samo došla do zaključka da mi treba stručna pomoć - pričala je svojevremeno za „i-D" magazin. 

Jolanda Hadid sa ćerkama Điđi i Belom, Profimedia
 

Poznata majka ju je, kao i njenu sestru Điđi, svakako podržala u ideji da postane manekenka. Otvoreno je pričala naslednicama koliko se ona trudila, koliko je radila i šta, samo da bi uspela. Objašnjavala im je kako da pametno barataju novcem, ali i kako da vežbaju i hrane se „ne bi li izgledale kao prave manekenke". Dosta je onih kojima se i dan-danas ne dopada njen „sistem", ali ona od njega ne odustaje. 

Điđi i Bela se, sa druge strane uopšte ne žale. Slušaju poznatu majku i grade velike karijere.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike