Vikend objavio album s Džimom Kerijem: Sve tajne neobičnog prijateljstva koje je preraslo u saradnju! (FOTO/VIDEO)

08.01.2022

09:46

0

Pod imenom „Dawn FM" okupio je razne poznate linosti, pa raspametio fanove

Vikend objavio album s Džimom Kerijem: Sve tajne neobičnog prijateljstva koje je preraslo u saradnju! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0634535035 - Copyright Profimedia

Posle već mnogima omiljenog „After hours", Vikend je objavio novi album, pod nazivom „Dawn FM". S brojnim gostima iznenađenja poput Kelvina Harisa, „Tyler, the Creator-a", Kvinsija Džounsa, „Swedish House Mafia", Maksa Martina... Napravio je opšti haos među fanovima, a mnogima je posebno „zapalo za oko" to što se na listi poznatih imena s kojima je pevač sarađivao našao i glumac Džim Keri.

Neobično, ali „radi posao"

Veliki je broj onih koji za to nisu znali, ali Džim i Vikend se i privatno druže. Iako deluju kao krajnje neobičan duo, odnos s velikom pažnjom neguju već godinama unazad, a prijateljstvo je sada preraslo i u dobru saradnju, prenose strani mediji.

Obojica su, pre svega, odrasli u istom gradu, što je svakako bila dobra tema, da se započne razgovor bilo kakve vrste.

- „Maska" je bio prvi film koji sam poželeo da pogledam u bioskopu. Imao sam četiri kada me je majka i odvela. Oduševio sam se - ispričao je 2020. godine Vikend u intervjuu za „Variety".

I Keri je veliki fan pevačevog lika i dela, a zvanično su se upoznali 2019. Mladi izvođač je glumca i komičara ubrzo pozvao na preslušavanje njegove nove muzike.

Džim Keri Profimedia
 

- Poslao sam mu moju adresu u Los Anđelesu u poruci. Odgovorio mi je sa: „Bukvalno mogu da vidim s balkona gde živiš". Uzeli smo teleskope da bismo se videli, odmah i mahali jedan drugom - prisećao se Vikend.

- Kad sam mu ispričao kako me je mama vodila da gledam film „Maska", prepoznao je bioskop. Za moj 30. rođendan rekao mi je da pogledam kroz teleskop k njemu i imao sam i šta da vidim. Gomila crvenih balona. Otišli smo posle zajedno na doručak. Neverovatno. On je prvi čovek koji me je inspirisao i doručkovao sam s njim za 30. rođendan - nastavio je.

Keri, s druge strane, ne krije sreću povodom saradnje.

- ...Presrećan sam što imam ulogu u svemu ovome - prokomentarisao je, između ostalog, on na Tviteru.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike