Ko je Mark Kalman, novi dečko Bele Hadid: Čime se bavi, s kim se druži i od kad su stvarno zajedno! (FOTO)

09.07.2021

18:31 >> 18:21

0

Ovo je, inače, prvi put da manekenka javno priznaje da je u vezi, od kraha ljubavi s Vikendom u avgustu 2019. godine

Ko je Mark Kalman, novi dečko Bele Hadid: Čime se bavi, s kim se druži i od kad su stvarno zajedno! (FOTO)
Copyright Bela Hadid Profimedia

Dve godine otkako je zvanično raskinula s Vikendom, Bela Hadid javno je priznala da ima novog dečka, Marka Kalmana. Manekenka je simpatičnu fotografiju s umetničkim direktorom objavila na svom Instagram profilu, kao poslednju u nizu ovekovečenih momenata iz prestonice Franuske. Tamo se, inače, nalazi zbog poslovnih obaveza na „Haute Couture Fashion Week-u”.

– Provod života – potpisala je ona svoju objavu na pomenutoj društvenoj mreži, pa postala jedna od glavnih tema razgovora.

Pročitajte još:

– Zdrava, zaposlena i voljena – dodala je.

Ko je Mark Kalman?

Mark je umetnički direktor koji je svojevremeno sarađivao s Travisom Skotom, s kojim Kajli Džener ima ćerku Stormi. Poslovna saradnja dvojca svakako je prerasla i u prijateljstvo, a u muzičkoj industriji je zbog svega toga stekao veliku popularnost. Njegov portfolio svakako je impresivan, a Travis nije jedina poznata osoba s kojom se često i privatno viđa, napominju strani mediji. Za razliku od Hadidove, onlajn profili su mu mahom zaključani, pa zato tamošnja javnost i ne očekuje da mnogo šta sazna o paru s njihovih društvenoj mreža.

Ovo je, ipak, prvi put da je i ona objavila bilo šta na ovu temu.

„Dejli Mejl”, s druge strane, posumnjao je da „tu ima nečeg” u junu 2021. Prema tadašnjim tvrdnjama, Bela i Mark su vezu navodno započeli još početkom tekuće godine, samo se ni jedno ni drugo nisu o tome oglašavali. Čitava priča je tako prošla kao – trač. Proteklog meseca, takođe, šuškalo se da su zajedno bili u Njujorku. „People” ih je fotografisao tokom ručka s prijateljima.

Prema pisanju stranih medija sada, vezu su zvanično započeli 5. juna.

Takođe, godište novog dečka lepotice još uvek nije poznato, ali se veruje da je u kasnim dvadesetim, s obzirom na to s kim se druži i sarađuje, ali i u odnosu na to koliko mu je otprilike bilo potrebno da stekne slavu koju jeste u svojoj branši.

Bela Hadid Instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike