Selena Gomez otpratila Điđi, Belu Hadid, Zejna Malika i još mnoge druge! Fanovi na nogama, nova drama na pomolu? (FOTO)

27.06.2023

09:45

0

Mnogi su oni koji se pitaju - da je prethodni onlajn haos nije na ovo naterao

Selena Gomez otpratila Điđi, Belu Hadid, Zejna Malika i još mnoge druge! Fanovi na nogama, nova drama na pomolu? (FOTO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Proteklog vikenda, pojedini fanovi su primetili da Selena Gomez više ne prati brojne poznate ličnosti na Intagramu. „Unfollow" su „zaradili" Điđi i Bela Hadid, Zendeja, pa i Zejn Malik s kojim Điđi ima ćerku, a s kojim se pričalo da je Gomezova na kraju završila u vezi

Oko ovoga se podigla ogromna prašina, kako je pevačica nedavno bila u „onlajn ratu" vezanom za suprugu njenog bivšeg, Džastina Bibera, Hejli. Uprkos verovanju da je neka nova drama na pomolu, izvori tvrde da je to daleko od istine. 

- Nema tu nikakve zle krvi - kaže insajder, u jeku priča kako je i Duu Lipu „izbrisala", međutim ona joj je i dalje na listi. 

Takođe, pitanje je i da li ona sada ima nekoga ko upravlja njenim profilom, pa je to uradio možda i na svoju ruku iz nekog razloga. Govoreći svojevremeno o društvenim mrežama i problemima s istim, Selena je bila otkrila kako na telefonu ima samo TikTok

- Imam samo TikTok na telefonu od društvenih mreža, to mi je najmanje strašno. Društvene mreže su, u stvari, super alat. Mogu da budem u kontaktu sa svojim fanovima, da vidim šta ih čini srećnim, listam njihove „storije"... Ali dozirano. Napravila sam sistem, imam asistenta i ljude iz tima koji su zaduženi samo za komentare - objasnila je tada. 

Gomezova se nedavno, inače, vratila u Ameriku posle dva meseca u Francuskoj gde je radila na filmu „Emilia Perez" sa Zoi Saldanom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike