Iznenađenje na Instagramu: Jedna od najlepših žena uslikana bez šminke (FOTO)

08.07.2023

14:40

0

Autor: K. B.

Bela Hadid (26), jedna od najuspešnijih manekenki današnjice, iznenadila je svet kada je nedavno uslikana bez šminke.

Iznenađenje na Instagramu: Jedna od najlepših žena uslikana bez šminke (FOTO)
Bela Hadid - Copyright Profimedia

Fotografija koja je obišla društvene mreže prikazuje dve realnosti - Belu Hadid na crvenom tepihu, doteranu i sređenu, i Belu bez trunke šminke. Razlika između ove dve verzije je drastična. Uz sliku je stajao natpis koji je upozorio da društvene mreže treba uzimati s oprezom i da ne bi trebalo slepo verovati u sve što se prikazuje na njima. Mnogi koji je smatraju najlepšom ženom na svetu bili su šokirani njenim prirodnim izgledom.

 

 

Međutim, dok se svet šokirao njenim prirodnim izdanjem, Bela Hadid se suočava s drugim izazovima u privatnom životu. Nedavne glasine o vezi njene sestre Điđi Hadid s holivudskim zavodnikom Leonardom DiKapriom izazvale su kontroverze. Zlonamernici tvrde da Bela aktivno pokušava da razdvoji sestru i Dikaprijom.

Prema rečima neimenovane prijateljice sestara Hadid, Bela veruje da je Điđi previše dobra za njega i smatra ga hirovitim, ne znajući šta zaista želi. Ona se boji da će njena sestra postati samo prolazna veza kojom bi Leonardo oprao svoj imidž da voli samo mlađe devojke od 25 godina.

Ove vesti izazivaju dodatnu pažnju medija i javnosti, dok Bela nastavlja da se suočava s izazovima u svetu mode i ljubavnim spletkama koje je prate.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike