"Povraća mi se kad se pogledam u ogledalo!" Bela Hadid otvorila dušu o borbi sa teškom bolešču: Trpi nesnosne bolove! (VIDEO)

04.04.2023

00:29

0

Zdravstveno stanje joj ne dopušta da se bavi svojom profesijom

"Povraća mi se kad se pogledam u ogledalo!" Bela Hadid otvorila dušu o borbi sa teškom bolešču: Trpi nesnosne bolove! (VIDEO)
Bela Hadid - Copyright Profimedia

Manekenka Bela Hadid (26) otkrila je da se suočava sa zdravstvenim problemima koji su uzrokovani lajmskom bolešću, koju prenose krpelji, a od koje se zarazila 2012. godine.

Najnoviji zdravstveni problemi usledili su nakon hitne operacije pre godinu dana i razvoja infekcije ispod susednog zuba koji sada planira da izvadi. Lekari su joj prepisali antibiotike i lek protiv bolova uzrokovanih infekcijom desni.

- Bol u živcu iz moje desni proširila se celim meridijanom moga tela, i na dodir, svuda niz telo kroz sve moje limfne čvorove. Ova bol, čoveče - započela je manekenka u novom TikTok videu.

- Mrzim da se gledam u ogledalo ili fotografišem, posebno u poslednje vreme, jer želim da povratim kada se pogledam. Godine i godine ovoga. Teško je baviti se ovom profesijom kojom se bavim, a pritom se osećati i izgledati ovako bolesno - požalila se Bela.

- Ako se osvrnete na moje fotografije s posla u proteklih osam godina, možete uočiti razliku kada sam bila zdrava i sada kada imam lajmsku bolest. Potpuno sam druga osoba. Nikada ne bih uspela snimiti ove snimke da sam na poslu ili da se ne osećam sigurno i smireno u svom okruženju kao u poslednje četiri nedelje otkako sam s mamom i svojim konjima. Dala sam sve od sebe kako bih vas obavestila pre vađenja zuba. Hvala vam što gledate ovo i znate nešto više o meni što je veliki deo mog svakodnevnog života. To mi znači više nego što možete da zamislite, zbog toga se osećam bliže vama. Volim vas sve - zaključila je Bela.

Pre nego što je dobila zvaničnu dijagnozu lajmske bolesti sa 16 godina, pogrešno joj je dijagnostikovan ADHD kada je imala četrnaest godina. Neko vreme se osećala depresivno i teško zbog cele situacije. Počela je da se školuje kod kuće te je prestala da jaše zbog moždane magle, skupine simptoma koji utiču na funkciju mozga, a niko nije verovao da je hronično bolesna osim njene majke, Jolande Hadid, koja je dobila istu dijagnozu te godine.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike