"Blago vama na ovoj raskoši!" Luks stan Danijele Karić i Ivana Mileusnića tokom praznika raspametio sve: Svaki ćošak svetluca! (VIDEO)

05.01.2023

22:40

0

Par živi na Senjaku u velelepnom domu

"Blago vama na ovoj raskoši!" Luks stan Danijele Karić i Ivana Mileusnića tokom praznika raspametio sve: Svaki ćošak svetluca! (VIDEO)
Danijela Karić i Ivan Mileusnić - Copyright 24sedam/Danilo Krša

U porodici Ivana Mileusnića i Danijele Karić vlada prava praznična atmosfera, a svoj velelepni dom kompletno su dekorisali.

Za prazničnu bajku jeste bila zadužena Danijela, ali je za ispunjenje svojih želja platila firmi koja se time bavi, te je svaki ćošak njihovog doma ukrašen novogdišnjim detaljima. Svetleće drvo na ulazu u stan oko kog su bele jelkice, zatim ogromna jelka sa patuljcima i Deda Mrazom na merdevinama, ali i trpezarijski sto na kome su visoki svećnjaci i grane jelke, samo su glavni delovi njihove novogodišnje dekoracije.

Ivan je video okačio na Instagram, gde se i pohvalio iznenađenjem koje ga je dočekalo kada je otvorio vrata.

- Dolazim kući večeras, otvaram vrata i pada mi vilica od iznenađenja. Osećao sam se kao da ulazim u neku drugu kuću i to direktno u neku bajku... Nestvarno i prelepo - priznao je Mileusnić da se i sam iznenadio.

I u komentarima ispod njegove objave, jasno je da su svi opčinjeni viđenim.

 - Blago vama na ovoj raskoši - zaključak je jedne od Ivanovih fanova.

U pozadini, dok šeta kamerom po prostranoj dnevnoj sobi sa brojnim prozorima na koje su navučene bež draperije, vidi se skupoceni nameštaj, stubovi nasred dnevne sobe i više kutaka za uživanje. I, naravno, sve je u istim tonovima i sve spremno za praznike.

Inače, kako se oboje bave muzikom, svako na svoj način, par u dnevnoj sobi ima i koncertni klavir.

Instagram screenshot / ivanmileusnic
Detalj luks stana Danijele Karić i Ivana Mileusnića

Podsetimo, bračni par živi na Senjaku, a Danijela je pre nekoliko godina izjavila da voli da je sve pod konac.

- Ne volim da robujem stvarima, jednostavno ga uvek uređujem tako da mogu komotno da živim. Volim kada je sve lepo i ušuškano - istakla je Karićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike