Karleuša iznela šok detalje razvoda od Karića! Objasnila šta je „strika Bogi orkestrirao": Telohranitelj je za sve dobio kola!

28.05.2023

19:35

0

Pevačica se dotakla teme izdaje, pa oplela kao nikada do sad

Karleuša iznela šok detalje razvoda od Karića! Objasnila šta je „strika Bogi orkestrirao": Telohranitelj je za sve dobio kola!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša se u okviru svojih „storija" dotakla teme izdaje u društvu, pa za primer uzela Bogoljuba Karića. Pišući zašto, „dogurala" je i do svog nekadašnjeg supruga Bojana, pa iznela u javnost šokantne detalje njihovog razvoda, koje mnogi do sada nizu znali.

U Bogoljuba je „uperila prstom" kao u čoveka koji je, prema njenim rečima, dao sve da se ona i Bojan rastanu. Za kraj, istakla je kako „takvi uvek i zabijaju nož u leđa - svedocima njihove prošlosti".

„Da kažem reč, dve o BK..."

- Bogoljub Karić. Još jedna bizarna priča pored mnogih koja se dešava ovih dana u našem društvu jeste izdaja Bogoljuba Karića. Izdao je upravo onog koji mu je pružio šansu da se vrati u zemlju pošto ga je prošla vlast prognala. Jedan bizaran tvit ne baš inteligentnog, ali vrlo perfidnog oportuniste na još bizarniji tvit nesvesne pevačice, ogolio je suštinu. Srbi su izdajnici. Srbi lojalni nisu i Srbin Srbinu zabija nož u leđa. Pogotovo ako su ta leđa čoveka koji ti je spasio debelu, masnu, milijardersku g*zicu. Moje mišljenje o Bogoljubu neću rafalno ispaliti, jer imam obzira prema Bojanu Kariću. Mom bivšem mužu. Volela sam ga i poštovala sam njegovog pokojnog oca Sretena - naglasila je Jelena, pa nastavila time kako ima, ipak, reč, dve da kaže o Bogoljubu.

Bogoljub Karić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7.15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadasnji muž je poverovao „strika Bogiju" jer su „sve pevaljke k*rve". Telohranitelj je dobio auto, kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod - objašnjavala je Karleuša.

„Takvi uvek zabijaju nož u leđa!"

Sa svadbe Jelene i Bojana, Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
 

- Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica. Ali Bogoljub?! Koji mi je dovodio Cecu da mi se smeje ispred nosa na porodičnim slavama, iako je tu sedeo i moj otac koji ju je uhapsio u „Sablji" zbog šurovanja sa ubicama premijera? Taj moralni kodeks nema.
Naravno da je zabio nož Vučiću u leđa. Takvi uvek zabijaju nož u leđa svedoka njihove prošlosti, korumpiranosti i ljigavštine - zaključila je pevačica svoju opširnu poruku.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike