Brak i razvod Karleuše i Karića i dalje intrigiraju javnost: Otkriveno šta njegova porodica misli o pevačici

01.02.2022

19:16

0

Autor: Marija Mitić

Sestra Bojana Karića, Danijela, prokomentarisala je odnos nekadašnjeg para

Brak i razvod Karleuše i Karića i dalje intrigiraju javnost: Otkriveno šta njegova porodica misli o pevačici
vesic_beogradska_zima_10112021_0109 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pre braka sa fudbalerom Duškom Tošićem, koji je, čini se na klimavim nogama, bar ako je sudeći po incidentu iz prošlog meseca, Jelena Karleuša volela je Bojana Karića.

Jelena i Bojan stali su na ludi kamen 2005. godine, a samo nakon nekoliko meseci, par je odlučio da se razvede. U medijima su se tada pojavljivale svakakve spekulacije, međutim, nikada nije zvanično otkriveno koji je tačan uzrok njihovog naprasnog rastanka.

Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
Jelena Karleuša i Bojan Karić

Mnogi su takođe osporavali činjenicu da se Jelena udala iz ljubavi, navodeći kao razlog Bojanovo bogatstvo, reputaciju i imućnu porodicu, a njegova sestra, Danijela Karić jednom je u javnosti komentarisala upravo ovakve navode.

Kako je tada rekla pevačica - Jelena je volela Bojana, a njoj je bila izuzetno draga i "omiljena snaja".

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

ATAImages/ A.A.
Danijela Karić

Sestra Bojana Karića istakla je, piše dalje pomenuti list, da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje.

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Danijela je takođe istakla i da razume njihovu odluku da svako krene svojim putem, jer iza sebe i sama ima brak na koji je stavila tačku. Kako kaže, razvod je sasvim normalna stvar.

Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
Jelena Karleuša i Bojan Karić

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.

Kako je izgledalo svadbeno veselje Jelene i Bojana, pogledajte u sledećim video snimcima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike