"Eksplodiraće, sestro!" Dara Bubamara osunčala gigantske grudi u Dubaiju i izazvala haos (FOTO)

14.07.2023

16:44

0

Poprsje je njen zaštitni znak godinama

"Eksplodiraće, sestro!" Dara Bubamara osunčala gigantske grudi u Dubaiju i izazvala haos (FOTO)
Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara radi punom, a nakon što je proteklog vikenda nastupila  u Budvi i Beču, pevačica je otišla na zasluženi odmor u Dubai.

Dara će u Ujedinjenim Arapskim Emiratima provesti devet dana, a društvo će joj praviti njen sin Konstant, kog je dobila u braku sa bivšim suprugom Milanom Kesićem, sa kojim dan-danas ima odličan prijateljski odnos.

Bubamara se sada putem svog Instagrama pohvalila eksplicitnim fotografijama sa odmora, nakon što je smršala više od deset kilograma, a u galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati kako je osunčala velelepne obline.

Darine gigantske grudi godinama su njen zaštitni znak, a sada se spekuliše da se podvrgla novoj korekciji istih, kako bi ih uvećala, ugradivši "osmice" umesto "sedmica".

Pevačica je nedavno u jednoj emisiji priznala da nikada nije imala problem sa kičmom zbog veličine grudi. Tim povodom je poručila svim damama koje se suočavaju sa sličnim problemom, da je u pitanju "problem u glavi", te da se ona oseća kao da ima 25 godina.

Bubamara se na Instagramu redovno pohvali svojim oblinama, što izazove optšu pometnju i niz oprečnih komentara i optužbi da koristi fotošop.

"Eksplodiraće, sestro!", "Daro, bomba si", "Kao tempirana bomba", "Gori Dubai", "Dara od milion dolara", "Baš su ti dobre grudi", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njene poslednje objave iz Dubaija.

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike