Kortni Kardašijan se skinula na Havajima: Pokazala trudnički stomak i osunčala zanosne obline (FOTO)

13.07.2023

20:50

1

Rijaliti zvezda puni baterije dok očekuje svoje četvrto dete

Kortni Kardašijan se skinula na Havajima: Pokazala trudnički stomak i osunčala zanosne obline (FOTO)
Kortni Kardašijan na Havajima - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i njen izabranik Travis Barker iznenadili su planetarnu javnost, kada su pre mesec dana obelodanili vest o Kortninoj trudnoći.

I dok trudnica u 45. godini čeka rođenje dečaka, kom će njen izabranik i ona dati ime Elvis, Kortni koristi svaku priliku da napuni baterije i uživa u letnjim danima. Tako je danas sama uživala u čarima peščane plaže na Havajima, gde trenutno odmara.

Kortni se kupala i sunčala u crnom bikiniju, koji je dubokim prorezom otkrivao njen trudnički stomak i dekolte. Upijala je sunčeve zrake dok se kupala u okeanu, noseći crni šešir i naočare za sunce, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Pre nego što se skinula, kako bi se umočila u more, Kortni je nosila beli fudbalski dres.

Njena trudnoća dogodila se tek godinu dana nakon što je prestala sa pokušajima putem vantelesne oplodnje, što je značajno uticalo na njeno fizičko i psihičko zdravlje.

Inače, Kortni je majka već troje dece, trinaestogodišnjeg Mejsona, jedanaestogodišnje Penelope i osmogodišnjeg Rejna, a beba koju nosi biće njeno prvo dete sa suprugom Trevisom Barkerom. Ona se sa Barkerom venčala u maju 2022. godine, nakon deset godina prijateljstva i dve godine veze.

Profimedia
Kortni Kardašijan i Travis Barker

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike