Teodora Džehverović se oglasila nakon glasina da joj je Dara Bubamara preotela pesmu: Proganja je novi snimak koji kruži internetom

17.06.2023

14:40

0

Tvrdi da se u demo-verziji ne čuje njen glas

Teodora Džehverović se oglasila nakon glasina da joj je Dara Bubamara preotela pesmu: Proganja je novi snimak koji kruži internetom
Teodora Džehverović i Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic/ATA Images

Dara Bubamara proteklog utorka promovisala je novu pesmu "Geto glamur" u emisiji "Amidži šou". 

Tom prilikom, široki auditorijum imao je priliku da vidi njenu novu figuru, budući da je znatno smršala. Na novom singlu, Dara je obnovila saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom, koji je na početku svoje karijere za nju uradio velike hitove poput "Karera", "Opasan" i "Žena zmaj".

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta

Osim Dare, Rasta je nedavno sarađivao i sa Teodorom Džehverović sa kojom je izbacio duetsku numeru "Polumesec", a kako prenose mediji, reper je Darinu poslednju pesmu prvo ponudio upravo Teodori.

Potom se pojavio i demo-snimak pomenute pesme, koji je navodno otpevala Džehverovićeva. Ona se tim povodom sada oglasila na svom Instagramu i objasnila da se na snimku ne čuje njen glas, te da nema potrebe za dramom.

- Ljudi, ne pravite lažnu frku, molim vas. Ovo nisam ja i niko mi nije preoteo pesmu. Meni ove priče nisu zanimljive - poručila je Džehverovićeva.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic/ATA Images
Teodora Džehverović

S druge strane, Bubamara je istakla da je numera inspirisana njenim odrastanjem u radničkoj porodici u Novom Sadu, uspešnom karijerom i glamurom koji je od nule stvorila.

Podsetimo, Dara je nedavno imala sličan problem sa pesmom "Koka roka" koju je Milan Laća Radulović prvobidno prodao Jeleni Karleuši.

Printscreen ,,Amidži šou"
Dara Bubamara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike