Dara Bubamara odrastala u nemaštini: Jela sam mast i hleb, a danas „jurim” luksuz!

11.07.2023

11:10

0

Pevačica je ispričala da roditelji nisu imali da joj daju za džeparac

Dara Bubamara odrastala u nemaštini: Jela sam mast i hleb, a danas „jurim” luksuz!
Dara Bubamara - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara ne krije da je imala veoma teško detinjstvo. Odrastala je u nemaštini, jela hleb i mast, a danas živi na visokoj nozi.

- Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da „jurim” luksuz! Letujem na Mikonosu, u Dubaiju... Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila! - kazala je Dara, prisećajući se perioda tokom školovanja tata Zoran i mama Milica nisu imali da joj daju ni za džeparac:

Printscreen ,,Amidži šou"
Dara Bubamara

- Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: „Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.” Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene - priča Dara i dodaje da je uspela da pobegne od nemaštine:

ATAImages/M. M.
Dara Bubamara

 

- Zato sam stan u kom je tata živeo otkupila od njegove firme i renovirala ga. Uspela sam da pobegnem od nemaštine i ponosna sam što sam sama sve stvorila! Borila sam se da budem na vrhu i uspela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja - ispričala je Dara za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike