Tamara Đurić ne može da obuzda gigantske sedmice: Svi na plaži gledaju u njene obline dok trenira sa ćerkom (FOTO)

12.07.2023

23:15

0

Pokazala čime raspolaže

Tamara Đurić ne može da obuzda gigantske sedmice: Svi na plaži gledaju u njene obline dok trenira sa ćerkom (FOTO)
Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Tamara Đurić neretko se nađe na meti raznih komentara zbog svog fizičkog izgleda koji voli da istakne u prvi plan. Niz estetskih korekcija kojima se podvrgla, učinio je da njeno telo izgleda atraktivnije, zbog čega se našla na meti brojnih osuda i pežorativnih komentara. 

Dok je jedni nazivaju "nakazom" i porede je sa Majkl Džeksonom, drugi joj se dive. Kako je i sama rekla, poenta njenih prenaglašenih oblina i jeste da privuče pažnju javnosti, jer "sve zanima šta ova budala ima da kaže".

Tamara trenutno odmara na crnogorskom primorju, a svoje pratioce na Instagramu svakodnevno počasti vrelim kadrovima sa plaže, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Starleta redovno posećuje teretanu, a iako je trenutno na odmoru, ona ne propušta trening. Tako je sa ćerkicom vežbala na peščanoj plaži, a sve oči su bile uprte u zategnutu mamu koja demonstrativno radi sklekove i čučnjeve, pokušavajući da obuzda gigantske grudi.

Tamara je nedavno gostujući u jednoj emisiji ekskluzivno prikazala novo lice javnosti, a kako je i sama priznala, estetska hirurgija je jedan vid zavisnosti i smatra je svojim jedinim porokom.

- Je l' izgledam kao nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono ''knap'' - zaključila je Đurićeva u emisiji "Amidži Šou".

Instagram printscreen/tamarastar89
Tamara Đurić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike