"Sa Karleušom se nikad nisam posvađao" Aca Lukas otvoreno o odnosu sa JK: Žestoko se vređali, a evo šta rade kada se sretnu

29.06.2023

11:25

0

Slatko se nasmeju svojim javnim prepucavanjima

"Sa Karleušom se nikad nisam posvađao" Aca Lukas otvoreno o odnosu sa JK: Žestoko se vređali, a evo šta rade kada se sretnu
Aca Lukas i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Odnos Jelene Karleuše i Ace Lukasa intrigira javnost godinama, a oscilira od velikog prijateljstva i saradnji na zajedničkim projektima, do žestokih javnih prepucavanja i svađa koje rezultiraju nizom uvreda.

S obzirom da su oboje temperamentni i bez dlake na jeziku, nije čudno što je njihov odnos turbulentan.

Jedna od poslednjih svađa u nizu  desila se prošle godine kada je Karleuša javno stala u odbranu svoje koleginice Milice Pavlović tokom afere "Provereno", dok je Lukas držao stranu Ane Nikolić. Verbalni rat je trajao danima. Ipak, sve se promenilo nedavno, kada je javnost iznenadila činjenica da je JK zapratila na Instagramu i Anu Nikolić i Acu Lukasa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas i Jelena Karleuša

Lukas je sada u okviru jedne emisije progovorio o odnosu sa Jelenom, sa kojom ima duetsku pesmu "Bankina". On tvrdi da se sa Karleušom nikada nije posvađao, te da oni razgovaraju kad god se sretnu, uprkos javnim prepucavanjima.

- Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali. Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli - mi bismo se smejali. To što Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to - istakao je Aca u emisiji "Ekskluziv".

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Aca Lukas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike