"U bolnici sam zbog gospođice Nikoline" Miša Grof hitno hospitalizovan: Za sve okrivio snaju, a ona mu poručila samo jedno!

13.07.2023

21:26

1

Drama oko podele imovine se nastavlja

"U bolnici sam zbog gospođice Nikoline" Miša Grof hitno hospitalizovan: Za sve okrivio snaju, a ona mu poručila samo jedno!
Nikolina Pišek i Miša Grof - Copyright ATAImages/ A.A.

Porodična drama Ristovića ne jenjava ni godinu dana posle smrti Vidoja Ristovića, a njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg kao Mišu Grofa, posebno su pogodili medijski napisi i sukob sa bivšom snajom Nikolinom Pišek, zbog čega je sada završio u bolnici.

Kako prenose mediji, Miša Grof je hitno hospitalizovan usled pogoršanja zdravstvenog stanja zbog stresa. On navodno nije siguran da li će uspeti da povrati 800.000 evra, koje je navodno pozajmio svojoj snaji za izgradnju i renoviranje vile u Zagrebu.

- Vitoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, izneti sve dokaze koje ima protiv nje. Tvrdi da mu je kec u rukavu taj navodni dnevnik sa imenima snajinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo videli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu. Stariji je čovek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo je mnogo uticao na njega iako on to ne želi da pokaže - ispričao je jedan Ristovićev prijatelj.

ATAImages/ A.A.
Miša Grof i Nikolina Pišek

Krivi Nikolinu za narušeno zdravlje

Nakon vesti o hospitalizaciji, Miša Grof se oglasio i priznao da mu je zdravlje narušeno zbog Nikoline Pišek.

- U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzrokovala gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih svašta da kažem, ali trenutno nisam u mogućnosti. Pozovite me večeras posle osam, pa ćemo pričati o svemu - rekao je kratko Miša Grof.

Nikolina se takođe oglasila o svekrovoj hospitalizaciji.

- Žao mi je zbog njegovog stanja! Una i ja ćemo se moliti za njega - kratko je poručila Pišekova, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike