Nikolina Pišek završila u bolnici! Voditeljki pozlilo posle proslave

06.07.2023

09:32

1

Ona je odmah sa pratiocima podelila da je završila kod lekara nakon što je slavila ćerkinu diplomu

Nikolina Pišek završila u bolnici! Voditeljki pozlilo posle proslave
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek završila je bolnici, nakon što je juče proslavljala dodelu ćerkine diplome u Mianu.

Posle svečane ceremonije dodede diplome, usledilo je slavlje, a voditeljki je u jednom trenutku pozlilo zbog čega je završila u Hitnoj, odakle se i oglaila.

 

- Svi pravi partiji u jedan u noći završavaju ovako. Istina je, malo partija nikoga nije ubilo - napisala je voditeljka i podelila fotografije iz hola bolnice.

Inače, Nikolina se suočila sa problemom oko prodaje nekretnine u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli.

Naime, Pišekova je prošle godine u septembru stavila na oglas da prodaje vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom, a istaknuta cena za ovu nekretninu je bila 1.700.000 evra.

U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva ćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasledstvo svog oca, zbog čega je sud doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi, piše "Kurir".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike