Ana Nikolić u donjem vešu i providnoj haljini izašla na ulicu: Skandaloznim ponašanjem dodatno zabrinula javnost (FOTO)

13.07.2023

17:53

0

Snimao ju je muškarac nepoznat javnosti

Ana Nikolić u donjem vešu i providnoj haljini izašla na ulicu: Skandaloznim ponašanjem dodatno zabrinula javnost (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pop pevačica Ana Nikolić poslednjih nedelja punila je naslovne strane zbog burnog prekida saradnje sa menadžerom, direktorom "Hype" produkcije, Sašom Mirkovićem. Tom prilikom pevačica i menadžer su se javno prepucavali, iznevši niz optužbi koje su šokirale javnost.

Anino ponašanje zabrinulo je njene fanove još pre nekoliko meseci, a spekulacije o korišćenju narkotika dodatno je podgrejao snimak pevačicinog lica u ranama i ožiljcima.

Nikolićeva je uprkos svemu najavila mogućnost obnove saradnje sa doskorašnjim menadžerom, a sada je otišla korak dalje. Naime, na njenom Instagramu osvanuo je snimak na kom pevačica u šokantnom izdanju šeta ispred svoje zgrade na Voždovcu, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Naime, Ana je izašla na ulicu u skroz providnoj haljini ispod koje je imala samo donji veš. Preko ove kreacije obukla je teksas prsluk, a sve vreme se okretala dok ju je neko snimao.

Pevačica je usled skandala priznala da predaja nije opcija, te da nije bila svesna koliku podršku naroda ima dok je nisu zadesile brojne životne nedaće. Iako se spekuliše da od njenog koncerta u Beogradskoj areni, koji je zakazan za 7. oktobar ove godine - nema ništa, Ana poručuje da će koncert biti održan.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike