Mirković očekuje izvinjenje od Ane Nikolić! Obratio se Goci Božinovskoj koja ju je branila: Poverovali su da je narkomanka

06.07.2023

18:00

0

Saša pristaje na nastavak saradnje samo pod jednim uslovom

Mirković očekuje izvinjenje od Ane Nikolić! Obratio se Goci Božinovskoj koja ju je branila: Poverovali su da je narkomanka
Saša Mirković, Ana Nikolić i Goca Božinovska - Copyright ATA IMAges/Pexel

Situacija u kojoj se našla pevačica Ana Nikolić zabrinula je čitavu javnost, a posebno njene fanove koji su zabrinuti za pevačicino zdravlje. Buran prekid saradnje sa direktorom "Hype" produkcije, Sašom Mirkovićem, izazvao je niz sukoba između pevačice i doskorašnjeg menadžera, koji ju je optužio za korišćenje nedozvoljene supstance "kristal met".

O Aninom stanju oglasila se i njena koleginica Goca Božinovska, koja joj je pružila bezrezervnu podršku, i javno ponudila pomoć.

- Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga - rekla je ona, a onda prokomentarisala Anino lice koje je puno rana i kratera.

ATA Images/Antonio Ahel
Goca Božinovska

Goca otkriva i da je nedavno srela Anu u igraonici sa ćerkom Tarom.

- Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbiljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro! Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je lav. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je Taru. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki - istakla je Goca.

Mnogi su poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći - rekla je Goca.

Antonio Ahel/ATAImages/Pexels
Saša Mirković i Ana Nikolić

- Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Ovo i na Taru utiče loše, nije u redu. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu - istakla je Goca, prenosi Telegraf.

Saša Mirković zahteva izvinjenje

Doskorašnji Anin menadžer kog je nazvala "nečovekom", sada se osvrnuo na izjavu Goce Božinovske, pa javno poručio da očekuje pevačicino izvinjenje nakon brojnih uvreda.

- Prvo Goco mora da se izvini i kaže ko je naterao da napiše da sam "nečovek" i zašto je to napisala, a onda može razgovor - poručio je Saša Mirković.

Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official
Saša Mirković očekuje Anino izvinjenje

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike