Ana Nikolić isprozivala Sašu Mirkovića, pa priznala: Možda i obnovimo saradnju, nikad se ne zna! Otkrila i šta će biti sa Arenom

05.07.2023

21:37

0

Kako kaže, ne čita komentare, a nije očekivala toliku podršku ljudi

Ana Nikolić isprozivala Sašu Mirkovića, pa priznala: Možda i obnovimo saradnju, nikad se ne zna! Otkrila i šta će biti sa Arenom
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić je prethodnih dana u žiži interesovanja javnosti otkako je prekinula saradnju sa Sašom Mirkovićem, ali čini se da, valjda, menja mišljenje.

Iako je isprozivala Mirkovića, ona ne isključuje obnavljanje njihove saradnje. 

- Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto... Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto - kazala je Ana Nikolić, koja je izgledala odlično posle turbulentnog perioda za sobom.

Ona je u narednoj izjavi uspela da prozove Sašu Mirkovića, ali i ispričala da je moguće da obnove saradnju.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Mirković i Ana Nikolić

- Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove... Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lepa saradnja. Šest, sedam meseci smo sarađivali... - rekla je Ana, pa dodala:

- Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno. 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvek, sa nama se nikad ne zna - rekla je ona, pa otkrila da li je otkazala koncert u Areni i prokomentarisala šuškanja da se obraća vračarama za pomoć.

G.G./ATAImages
Ana Nikolić

- Arena će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne... Ja verujem u Boga, meni je deda sveštenik, ne verujem u te gluposti - zaključila je ona.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike