Ana Nikolić, u jeku skandala, objavila novi snimak: Svi gledaju i ne veruju kako izgleda! (FOTO)

08.07.2023

21:51

0

Pevačica je uživala u separeu, ali nije poznato sa kim je bila

Ana Nikolić, u jeku skandala, objavila novi snimak: Svi gledaju i ne veruju kako izgleda! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić je poslednjih dana tema estradnih kuloara, a čini se da pevačica ne želi da prestane da provocira svojim potezima.

Tako je sada sama na svom nalogu na Instagramu objavila snimak, kako provokativno sedi u separeu, a njena haljina nije baš htela da bude poslušna, pa je pevačica pokazala i malo donjeg veša.

Ipak, čini se da je najviše iznenadila kada je podigla nogu i stavila je na mesto za sedenje, pa provokativno pozirala.

Još većom provokacijom bi moglo da se shvati i to što su iza nje bile flaše alkoholnog pića, ali svakako ona najbolje zna šta želi da postigne svojim potezima.

Podsetimo, od trenutka kada je javno prekinula saradnju sa Sašom Mirkovićem, svojim dotadašnjim menadžerem, u javnost su isplivale brojne stvari, a među njima i snimak na kom se vidi da Ana ima ozbiljne zdravstvene probleme.

S druge strane, kako je 24sedam pisao, njen bivši suprug Rasta je rešen da joj oduzme starateljstvo, ali se ni jedno ni drugo o tome nisu oglašavali.

G.G./ATAImages
Ana Nikolić

Ana je, čak, posle svega, u prvoj izjavi istakla da iako je prekinula saradnju sa Mirkovićem, se nikad ne zna šta može da se desi i da možda ponovo rade zajedno.

Ona je istakla da će koncert u beogradskoj "Areni" održati, iako je organizator "Hajp" produkcija, čiji je vlasnik Mirković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike