Prvo saopštenje Ane Nikolić o korišćenju narkotika u jeku skandala: Lažne optužbe me degradiraju i rastužuju

05.07.2023

09:22

0

"Ožiljci na licu su samo mali pokazatelj rezova na duši"

Prvo saopštenje Ane Nikolić o korišćenju narkotika u jeku skandala: Lažne optužbe me degradiraju i rastužuju
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić proteklog vikenda imala je buran prekid saradnje sa svojim doskorašnjim menadžerom, direktorom "Hajp" produkcije, Sašom Mirkovićem.

Nikolićeva ga je optužila za uznemiravanje i krađu šifre za Instagram, nazvavši ga "nečovekom". Usledio je i Sašin odgovor kada je objavio njen skandalozan snimak, istakavši da je samo želeo da joj pomogne, a "nečovek" je jer je zahtevao da se leči. Potom ju je optužio da je navučena na alkohol i sintetičku drogu "kristal met".

Pevačica je epilog najavila na sudu, a sada se u zvaničnom sopštenju putem svog Instagrama zahvalila svima na podršci, tvrdeći da nedozvoljene supstance nikada nije ni probala.

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši - napisala je pevačica.

Ana se potom dotakla optužbi da je navučena na narkotike.

- Ovo je sramota bre više! Ja i droge, stvarno nema smisla. Ježim se od te reči - počela je Ana, pa dodala:

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome da me "stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način - napisala je Nikolićeva.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Ana Nikolić

Potom je zapretila doskorašnjem menadžeru Saši Mirkoviću, zbog optužbi koje su zabrinule čitavu javnost, a posebno pevačicine fanove.

- Alo, hoće li neko ovom id**tu da objasni da će ići u zatvor? Čovek tvrdi budalaštine, potkrepljene ničim. Saša Mirković, ekspert za droge? - napisala je.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Saša Mirković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike