Ana Nikolić vozi traktor! Skockala se, pa sela za volan sa prikolicom punom bundeva (FOTO)

08.07.2023

10:08

0

Pevačica je pokazala kako provodi svoje slobodno vreme i uživa

Ana Nikolić vozi traktor! Skockala se, pa sela za volan sa prikolicom punom bundeva (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić svakim svojim gestom privlači pažnju javnosti, a naročito posle snimka na kom je pevačicino lice u kraterima, ali i javnih prozivki sa Sašom Mirkovićem i Acom Lukasom. 

Nikolićeva je pune dve decenije na estradi, a svoj uspeh će obeležiti i koncertom u Areni. Ana je u nekoliko navrata pokazala da često ume da se našali na svoj račun, a sa pratiocima deli samo one zanimljive detalje života. 

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Ana Nikolić vozi traktor

 

Koliko je veliki šaljivdžija Nikolićeva je pokazala gestom kada je luksuzni automobil zamenila traktorom. Da ume da se snađe i u kući, sceni, ali i na njivi, Nikolićeva je u elegantnom izdanju, sa torbom na ramenu vozila traktor sa prikolicom u kojoj su bundeve. 

Dok je pokušavala da upali traktor, pevačica je sve vreme pevala numeru Nemanje Đerića Đeksona i Coje „Kidam kako vozim”. 

Podsetimo, kako je 24sedam pisao, zbog novonastale situacije, Anin bivši partner, reper Stefan Đurić Rasta želi da oduzme pevačici starateljstvo nad ćerkom Tarom. Najpre su razgovorom pokušali da reše problem, ali kako Nikolićeva nije htela za to ni da čuje, oni sada komuniciraju samo preko advokata. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike