MC Stojan smuvao Olju Lević? Zajedno slavili njen rođendan, a šuška se da ih je spojila ova glumica (FOTO)

05.07.2023

08:44

0

Tijana je Oljina koleginica iz serije, a Stojanova kuma

MC Stojan smuvao Olju Lević? Zajedno slavili njen rođendan, a šuška se da ih je spojila ova glumica (FOTO)
Olja Lević i MC Stojan - Copyright Instagram printscreen/oljalevic

Glumica Olja Lević nedavno je proslavila 33. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a među najbližim zvanicama na intimnoj rođendanskoj večeri, našao se i pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan.

Stojanovo prisustvo na Oljinom rođendanu iznenadilo je javnost i automatski pokrenulo spekulacije o njihovoj romansi. Domaći mediji prenose da su već neko vreme u ljubavi, a Olja i Marko se još uvek nisu zvanično oglasili povodom romanse.

Spekuliše se da je glumicu i pevača spojila Stojanova kuma, takođe glumica, Tijana Maksimović. Sudeći po fotografijama sa Oljinog rođendana, vrlo su bliski. Kako je izgledalo njeno slavlje sa najbližima, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Levićevu je publika zavolela kroz uloge u serijama "Igra sudbine" i "Selo gori, a baba se češlja", a njen emotivni status godinama je enigma za široki auditorijum. Jednom prilikom je govoreći o emotivnim vezama priznala da je ne privlače muškarci sa javne scene, kao ni kolege.

- Nikada mi se nije svideo neko ko je poznat, da li je to iz moje branše ili sportista. Ali ukoliko se zaljubim, što da ne. Jeste da ja odlučujem, ali to zavisi od onoga kojeg mi Bog pošalje - rekla je Olja jednom prilikom i dodala da muškarci imaju strah da joj priđu.

Instagram printscreen/oljalevic
Olja Lević

Mc Stojan se i sam nedavno osvrnuo na emocije, a dotakao se i burne ljubavne prošlosti.

- Imao sam i ljubavi i kombinacije. Najlepše je kada su uključene i emocije. Ali mi se dešavalo, kada sam bio mlađi, da za veče odvedem i tri devojke u apartman - rekao je on tada i dodao:

- Kad sam bio manje popularan, ja sam se više trudio oko devojaka, pa sam malo prestao da se trudim, pa se sad opet trudim. Ima lepote u osvajanju devojke, kada ti je sve na izvolte, brzo se izgubi interesovanje i emocije - istakao je Marko jednom prilikom, prenosi Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel
MC Stojan

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike