Olja Lević i Stevan Piale su zvezde serije „Igra sudbine“, a oboje imaju nešto zajedničko iz prošlosti (FOTO)

14.12.2022

23:31

0

I jedno i drugo su prvu glumačku ulogu dobili u seriji Selo gori, a baba se češlja

Olja Lević i Stevan Piale su zvezde serije „Igra sudbine“, a oboje imaju nešto zajedničko iz prošlosti (FOTO)
Stevan Piale i Olja Lević - Copyright Instagram printscreen/oljalevic

Olja Lević i Stevan Piale su imali priliku da u svojoj glumačkoj karijeri do sada već dva puta sarađuju. Oboje su prvu slavu i ukus glume iskusili u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ , kada je Olja dobila ulogu srednjoškolke Zorice koja je bila zaljubljena u opasnog momka na motoru - Vitkog, a ta uloga je pripala Pialetu. 

Gotovo čitavu deceniju kasnije, Olja i Stevan su ponovo osvežili saradnju, a njihove gotovo dečije face su zamenila ozbiljna lica glumaca.

Naime, oni su dobili priliku da glume zaljubljeni par u „Igri sudbine“. Iako je radnja serije ukazivala da će se njih dvoje venčati, kad život pomeša karte, dolazi i do brojnih problema, te su tako Mila i Luka umesto bračnih drugova, ostali samo prijatelji.

Sve u svemu, mišljenja njihovih obožavatelja je da su im uloge odlično legle, te se veruje da nije bilo problema, s obzirom na to da se par već ranije imao priliku da sarađuje.

Inače, u Zoricu u seriji Selo gori, a baba se češlja, bio je zaljubljen sin Dragan, odnosno Nenad Okanović, koji je na sve načine pokušao da osvoji Zoricu. Tada se nadmetao sa Pialetom, a jednom prilikom tokom razgovora sa Vitkimje rekao nešto što je nasmejalo sve, a njegova replika se prepričava i dan-danas: „Ti mislis, da ako si metnuo taj zejtin na glavu, da si mnogo pametan“ .

Stevan je u stvarnom životu oženjen Unom i tata je devojčice Rose, a uskoro čeka još jednu prinovu, dok se o emotivnom životu Olje Lević u javnosti ne zna gotovo ništa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike