Ova glumica iz „Igre sudbine" i MC Stojan su kumovi! Otkrila kakav je pevač privatno: Otkad znam za sebe, znam i za njega!

19.01.2023

20:05

0

Domaćoj publici ostala je urezana u sećanje kao Žaklina iz ovog ostvarenja

Ova glumica iz „Igre sudbine" i MC Stojan su kumovi! Otkrila kakav je pevač privatno: Otkad znam za sebe, znam i za njega!
MC Stojan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Tijana Maksimović ostala je poznata publici kao Žaklina iz „Igre sudbine". Ovo joj je, inače, prva veća uloga i zbog toga joj je posebno i draga. O njenom privatnom životu se, međutim, malo toga zna.

 

 

Osim što je pre Fakulteta dramskih umetnosti išla u školu glume Nenada Nenadovića, poznat je i podatrak da su ona i pevač Marko Stojković, MC Stojan, kumovi. Upitana tokom jednog razgovora za medije kakav je on privatno, izjavila je:

- Ne znam baš kako bih odgovorila na ovo pitanje kakav je privatno, ne znam sa kim bih uporedila... Otkad znam za sebe, znam i za njega. Normalan čovek, kao i svi mi.

Zatim, ispričala je i koliko ga podržava na nastupima.

- Nastupa uglavnom van Beograda, pa i nemam puno prilika da ga čujem uživo. Pre nekoliko godina sam došla na neki splav gde je nastupao, ali da se vidimo. Nastup nisam dočekala, bilo mi je mnogo kasno - kazala je Tijana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike