Posle pljačke u Parizu, za Kim Kardašijan je ovaj dramatičan momenat jednako stresan: Samo sam želela da dočekam sledeći rođendan

02.07.2023

08:00

0

Sve se dešavalo u njenom privatnom avionu, a situacija nije bila nimalo naivna

Posle pljačke u Parizu, za Kim Kardašijan je ovaj dramatičan momenat jednako stresan: Samo sam želela da dočekam sledeći rođendan
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je pre u oktobru prošle godine proslavila rođendan, a sestra Kloi i njene prijateljice su joj organizovale iznenađenje. Međutim, tu nije sve išlo baš kako treba.

Nakon gala večere koju su imali, Kim, Kloi, njihova majka Kris i nekoliko prijateljica krenule su privatnim avionom u Las Vegas, na koncert popularnog Ašera. Međutim, turbulencije su bile toliko jake, da se Kim uplašila da li će dočekati 43. rođendan.

AP/Evan Agostini
Kim Kardašijan

- Otišli smo dole i dva puta nas je povuklo nazad i to me je veoma uplašilo. Prvi put sam bila kao "Šališ se", a kada sam shvatila da nije šala, rekla sam sebi da se neću šaliti sa svojim životom. Idemo kući - rekla je Kim, koja je dodala da želi da dočeka i 43. rođendan.

Njena majka Kris, koja je nekada davno bila stjuardesa, rekla je da je navikla na turbulencije, ali da je čak i za nju ova situacija bila stresna.

Kako pilotu nisu dozvolili da sleti, Kim i ekipa su se okrenuli nazad i vratili u Los Anđeles. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Ipak, njima i nije bilo toliko loše, jer su u putu kući, kada su sleteli, svratili u restoran brze hrane, te su se ipak dobro zabavili.

Podsetimo, pre nekoliko godina je Kim opljačkana u hotelskoj sobi u Parizu, a tada je, prema njenoj priči, bilo momenata kada je bila sigurna da će je lopovi ubiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike