Kris Džener svaki dan pila dok je podizala svoje šestoro dece: Ćerka je „ofirala", evo bez čega nije mogao da joj prođe dan!

28.06.2023

07:45

0

Samo je tako uspevala da se nosi s pritiskom

Kris Džener svaki dan pila dok je podizala svoje šestoro dece: Ćerka je „ofirala", evo bez čega nije mogao da joj prođe dan!
Kris Džener - Copyright Profimedia

Dok je podizala svoje, danas, šestoro veoma poznate dece, čuvena „mamadžerka" Kris Džener svakodnevno se služila „čašicom ili dve". Navodno, samo tako joj je polazilo za rukom da „hendluje" pritisak koji roditeljstvo sa sobom nosi.

Nije bilo nikakvih incidenata, ali je uz „malo votke uspešno izvela na put gomilu jakih linosti" - tvrdi Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

Govoreći o svojoj majci, ali i pokojnom ocu Robertu u jednom intervjuu, Kim je istakla da ih i te kako poštuje zbog svega što su za njih, najmlađe, uradili. Sada, naime, često joj se dešava da ne zna šta će sa svojih četvoro iz braka s Kanjeom Vestom - pa je onda otkrila maminu tajnu.

- Ne mogu da verujem kroz šta je sve ona prošla. Konstantno je ispitujem kako joj je sve to pošlo za rukom. Šestoro dece, šest različitih, jakih ličnosti. Pitam je - kako si to sve podnela? Ona mi tada kaže: „Pa, što misliš da sam pila votku svaki dan u pet?" (smeh)

Kim, podsetimo, s reperom ima ćerke Nort i Čikago, te sinove Psalma i Sejnta. Porodica joj je od ogromne pomoći posebno otkako se razvela i na tome im je svima beskrajno zahvalna.

- Mnogo sam srećna što ima ko da mi pomogne, ali bez obzira na sve, deca uvek traže mamu. Tako da, morate biti tu i morate biti ta osoba koja ima rešenje za sve - kazala je za italijanski „Vog". 

Kris Džener, Profimedia
 

Poznato je da Kardašijanova ne uživa posebno u alkoholnim pićima, dok njena majka dan-danas i te kako zna da iskoristi svojih pet minuta u danu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike