Okršaj oblina na crvenom tepihu: Poznati prodefilovali u glamuroznim izdanjima, a Danijela Dimitrovska sija nakon razvoda (FOTO)

31.05.2023

23:16

0

Ove dame su privukle posebnu pažnju

Okršaj oblina na crvenom tepihu: Poznati prodefilovali u glamuroznim izdanjima, a Danijela Dimitrovska sija nakon razvoda (FOTO)
Sajsi MC, Danijela Dimitrovska, Ivana Boom, Nikolija i JK - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Večeras je u jednom prestoničkom hotelu organizovana tradicionalna žurka povodom 18. rođendana magazina "Story", a oko 300 najuticajnijih poznatih ličnosti prodefilovalo je crvenim tepihom u glamuroznim toaletama.

Poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju na večerašnjoj "Story Celebrities Only Party" žurki, a samo neke od njih privukle su posebnu pažnju javnosti i medija. Jelena Karleuša se odavno našla u svim svetskim medijima zbog svog stila, a dok jedni smatraju da je večerašnjim izdanjem nadmašila sebe, drugi su mišljenja da je ipak malo preterala.

Osim JK, veliku pažnju na crvenom tepihu privukle su i Nataša Bekvalac, Anabela Atijas, Nikolija Jovanović, Danijela Dimitrovska, Zorica Brunclik i Kemiš, Sanja Vučić, Ivana Nikolić, Ivana Dudić, Sajsi MC i mnogi drugi, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Pevačica Anabela Atijas bila je u čipki i providnom, a izgledala je, kako su komentarisali prisutni, nikad bolje.

Bivša maneneka Danijela Dimitrovska, koja uživa u novoj ljubavi, izmamila je uzdahe, a osmeh nije skidala s lica, te se čini da joj razvod od Ognjena Amidžića i nova romansa o kojoj se spekuliše, i te kako prijaju. Ona je nosila crnu usku haljinu, koja joj se pripila uz telo, a posebnu pažnju privukla je njena izvajana noga.

Marija Mladjen/ATAImages
Danijela Dimitrovska

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike