Nina Đogani otkrila kakav je poklon dobila od porodice, pa priznala: Za stan ću sama da zaradim

14.04.2023

19:55

0

U jedno je sigurna - u rijaliti nikad neće ući

Nina Đogani otkrila kakav je poklon dobila od porodice, pa priznala: Za stan ću sama da zaradim
Nina Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đogani, juče je ušla u svet odraslih, a zajedno sa porodicom i prijateljima je proslavila svoje punoletstvo u jednom prestoničkom restoranu. 

U izjavi za okupljene medije, ona je priznala da bi volela da krene stopama majke i sestre, da postane pevačica, a potom i otkrila šta je dobila na poklon od porodice. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nina Đogani

 

- Počeću da vozim sama, da gradim neki samostalni život. Volela bih da budem pevačica. Moji nisu nešto oduševljeni, ali podržavaju me - kazala je Nina, ističući da se ne plaši odricanja i svega što je čeka u svetu šoubiza.

- Ne plašim se jer znam šta me čeka, koliko to odgovornosti nosi, čega moram da se odreknem, šta će da se promeni. Nisam još odlučila da li ću krenuti tim vodama. 

Ipak, u jedno je sigurna. U rijaliti nikad neće ući, iako je već dobila poziv. 

- Nikada u svom životu neću ući u rijaliti, mene to baš ne zanima, mogu karijeru i drugim putem da pravim. Kada su oni oni ušli, ja sam bila mlađa, nisam toliko pratila to, nisam razmišljala o tome. Ali tokom odrastanja i kad sam videla kako je to, izbrisano je sa moje liste. To nije za mene, pukla bih za dva dana. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nina Đogani

 

Naposletku, Nina je otkrila i da je dobila na poklon od porodice automobil, što joj je bila najveća želja. 

- Dobila sam od mojih najdražih auto, to mi je bila najveća želja. Presrećna sam, sutra mogu da vozim slobodno, sama, jedva čekam. Što se tiče stana, to je Luna sama zaradila, a tako ću i ja - rekla je Nina Đogani, prenosi Hype.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike