Anabela Atijas se kroz gorke suze prisetila ratnog perioda i bolnog gubitka voljene osobe: Traume sam potisnula duboko u sebi!

04.02.2023

21:27

0

Oca nije videla godinama, a znala je da je živ samo jer ga nije bilo na spisku mrtvih

Anabela Atijas se kroz gorke suze prisetila ratnog perioda i bolnog gubitka voljene osobe: Traume sam potisnula duboko u sebi!
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

 

Anabela Atijas danas je jedna od popularnijih pevačica na prostoru Balkana, međutim njen put do zvezda je bio trnovit, o čemu je uvek otvoreno govorila.

Samo detinjstvo Anebele Atijas je bilo prilično turbulentno jer ju je majka kao malu napustila te je ona ostala da živi sa ocem. Kasnije, tokom rata, za oca nije čula veoma dug period da bi se prvi put sreli kada je ona već u naručju nosila osmomesečnu bebu, Lunu Đogani.

Anabela se nerado priseti ratnog perioda, ali sa ove tačke gledišta ipak smogne snage da priča o teškom životu. Duša joj je bila prazna i nedostajali su joj voljeni.

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Ni ja ni moja sestra koja je mlađa od mene devet godina, obe smo imale očeve koji su ostali u ratu, nismo znale gde su oni i šta je sa njima. Jedino što smo mogli da čujemo je da ih nema na spisku mrtvih - sa setom u glasu kaže Anabela prisećajući se susreta sa ocem.

Anabela se potom rasplakala, pa priznala da je te traume potisnula duboko u sebi.

- Mislila sam da ga više nikada neću videti. Da je sve nekako prekinuto, uništeno. Zadnji put kada me je video bila sam devojčurak od šesnaest godina, sledeći put se srećemo, ja nosim bebu od osam meseci - otkriva pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

U međuvremenu, pre ponovnog susreta sa ocem, trudnoće i rođenja ćerke, izgubila je i ljubav jer je dečko sa kojim je bila u vezi poginuo.

Kasnije se odselila kod majke u Švedsku, a preko CNN-a saznala je za svoju popularnost s grupom "Fanki Dži". Tada je bila u romansi sa Gagijem Đoganijem, koji ju je uveravao da je u Srbiji sve u redu. Jednom prilikom joj je poslao 5 hiljada maraka, nakon čega je povremeno dolazila u Beograd, dok se u potpunosti nije preselila u prestonicu i nastavila karijeru u poznatoj dens grupi koja je harala devedesetih godina.

ATAImages/M. M.
Anabela Atijas

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike