Čuvenu „mamadžerku" pojeo sram! Kris Džener o periodu posle razvoda od Kardašijana: Ni o čemu nisam imala pojma!

25.03.2021

07:15 >> 07:26

0

Na brojna pitanja odgovarala je: Ne znam. To ju je, priznaje, baš pogađalo i osećala se veoma loše

Čuvenu „mamadžerku" pojeo sram! Kris Džener o periodu posle razvoda od Kardašijana: Ni o čemu nisam imala pojma!
Copyright Kris Džener Profimedia

Osvrnuvši se na svoj razvod od pokojnog Roberta Kardašijana, te period koji je sledio za isim, Kris Džener otkrila je šta ju je posebno pogodilo, kada se jednog jutra probudila i hvatila kako je zaista – slobodna žena. U intervjuu za „WSJ. Magazine” glava Kardašijan-Džener „klana” i sama je bila iznenađena činjenicom koliko se loše snalazi, te da je neko ko, kada su finansije u pitanju, nema pojma šta radi – što sada definitivno nije slučaj.

U tom periodu, međutim, bila je žena koja nikad u životu nijedan račun nije platila, a kada je svako otišao na svoju stranu, to se gotovo preko noći promenilo.

– Jedna prijateljica, Šeli, jednog dana me je pitala koliko plaćam baštovana. I ja nisam imala pojma. Kad mi je postavila pitanje: „Kako to ne znaš?”, e, tad sam se trgla. Bilo me je baš sramota. Sramota, jer zaista nisam imala pojma, a trebalo bi da je upravo suprotno.

Počitajte još:

– Sao sam ustala tako, jednoga dana i, iznenada shvatila da je sve na meni. Sve obaveze koje juče nisam imala, danas ih imam. Tao sam se osećala. Dobro je pa inače obraćam pažnju na sve i svašta i što brzo učim. Tako da, brzo sam se „sastavila” – objašnjava ona, koja već neko vreme upravlja i karijerama, pa i u izvesnom delu finansijama sve svoje dece, pored nje same.

– Kada bih obavila neki zadatak, isprva me je to činilo tako srećnom, osećala sam se kao da mogu sve. Zarađujem, plaćam svoje račune sama, a bilo je vremena i kada nisam imala mnogo. Ali, bila sam i te kako organizovana. I sada, evo, moj auto, na primer, to je auto u kom vlada čista i prava organizacija. Slobodno mogu da kažem da je najsređeniji auto na svetu. Sve mora da bude „pod konac”. Tačno znam gde mi šta stoji. Uvek.

Ako, pak, pitate njene ćerke kako sve postiže, one će vam reći – da Kris ne veruje u spavanje do kasno.

Kim Kardašijan Profimedia

– Nikad nisam nikog upoznala, a da tako funkcioniše. Da zna kako da se zabavlja, a i da sve obavi što trba. Zato ustajem u 5.58 svakoga dana. Ako bih ustala u sedam i kreveti još nisu namešteni, čula bih je kako nas zove da ustanemo i da započnemo dan. Vikendima nam je bilo najgore, svi naši prijatelji ustajali su oko deset, a ona bi rekla: „Spavaju do… Kad? Posle sedam? To nma nikakvog smisla! – prisećala se Kim Kardašijan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike