Kris Džener, nekad i sad: Mučila se za svaki dolar, zbog bolesti umalo izgubila nogu, a danas živi kao car!

05.11.2021

17:17

0

Poznata „mamadžerka" proslavlja 66, a svojevremeno, samo je maštala o životu u kakvom sada uživa

Kris Džener, nekad i sad: Mučila se za svaki dolar, zbog bolesti umalo izgubila nogu, a danas živi kao car!
Kris Džener Profimedia - Copyright Profimedia

Kris Džener, „mamadžerka" i majka Kortni, Kim i Kloi, Roba Kardašijana, te Kendal i Kajli Džener, danas 5. novembra proslavlja 66. rođendan. Svakako jedna od uspešnijih žena na svetu, svojevremeno je samo maštala o životu u kakvom sada uživa, a i malo je poznato da je sve moglo da bude mnogo drugačije - da nije imala dar po kom je već naširoko poznata.

Prodavala krofne

Pre nego što je postala stjuardesa, Kris je radila u jednoj prodavnici krofni, sudeći po njenim biografskim podacima, a prenose strani mediji. svaki dolar joj je bio važan, jer njena porodica nije bila bogata kao danas, a posle posla - uglavnom je trčala za školskim autobusom. Njeni dani počinjali su već u pola šest ujutru, a kako su njene ćerke Kim i Kloi nedavno otkrile - to je i na njih prenela, gotovo kao recept za uspeh.

Kris Džener Profimedia
 

Umalo izgubila nogu

Kao dete, inače, dijagnostikovan joj je bio tumor kosti na nozi, a kako medicina tada nije bila napredna kao danas, pretila joj je amputacija. Na svu sreću, uspešno se izlečila, ali je i pojačala brigu o zdravlju.

Robert Kardašijan, Brus Džener..

Sa 17 je upoznala, a zatim se u 22. i udala za bogatog advokata Roberta Kardašijana, s kojim je dobila četvoro dece. Međutim, brak nije bio idiličan - Kris se viđala s drugim muškarcima pokušavajući da ubije dosadu dok je njen suprug radio, prenosi „Blic". Brak se raspao 1991, a Kris je uskoro počela da izlazi s bivšim olimpijcem Brusom Dženerom koji je nedavno promenio pol i postao Kejtlin.

Sa njim je dobila još dve ćerke.

„Nije baka, nego Lavi!"

Danas, Kris živi „kao car", ali nije samo novac to što je čini bogatom - ima čak desetoro unučića koji je, međutim, zovi „Lavi".

- Isprva sam bila baka, ali mi se nije sviđalo kako to zvuči. Moja mama je imala prijateljicu koju smo zvali Lavi, pa sam to „uzela" - objasnila je ona jednom.

Kris Džener Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike