Udaje se Kris Džener? Opšta drama nastala oko skupocenog prstena s ruke čuvene mamadžerke! (FOTO)

16.02.2023

18:59

0

S Korijem Gemblom je u vezi skoro čitavu deceniju, a sad su izgleda rešili i da „podignu odnos na viši nivo"

Udaje se Kris Džener? Opšta drama nastala oko skupocenog prstena s ruke čuvene mamadžerke! (FOTO)
Kris Džener i Kori Gembl - Copyright Profimedia

Otkako je u okviru „storija" na Instagramu pokazala očigledno „otrovno skup kamen" na svojoj ruci, šuškanja o venčanju Kris Džener ne prestaju. „Glava Kardašijan-Džener klana" je, inače, skoro punu deceniju u vezi s Korijem Gemblom, koji je 25 godina mlađi od nje. 

Upoznali su se i zavoleli 2014, usred njenog razvoda od Kejtlin, na jednoj žurki. Ubrzo, zajednička putovanja su krenula da se nižu i on je danas gotovo ravnopravni član poznate porodice. U dobrim je odnosima sa svom njenom decom, ali njihova veza nije toliko u fokusu kao ostale iz „Kardašijan-Džener kruga". 

Sada, to se značajno promenilo. 

- Ovaj prsten opušteno može da košta i do milion dolara - jedan je od komentara brojnih fanova koji trenutno razmatraju da li je poznata mamadžerka stvarno rešila da ponovo prošeta do oltara ili ne. 

Instagram screenshot / krisjenner
 

Par se po pitanju ove priče još nije javno oglasio, ali većina im po svemu sudeći - želi venčanje, ali ne samo zato što su tako dugo u ljubavi. 

- Venčanje Kris i Korija bi bio sjajan „kontent" za njihov šou - veruju neki, smatrajući da i ako „staju na ludi kamen", to mora da je do emisije „Kardašijanovi". 

Samo je pitanje vremena ko će se prvi oglasiti i objasniti šta se u stvari događa. Do tada, pored Kris i Korija, Kardašijanove takođe mudro ćute i ne odgovaraju na glasine o svadbi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike