Vezu Selene Gomez i Zejna Malika rastrubila hostesa iz restorana! Tajna romantična večera zbog ovoga je sad svima na izvolte (VIDEO)

27.03.2023

16:05

0

Sve se odvilo u Njujorku, u kasnijim večernjim satima

Vezu Selene Gomez i Zejna Malika rastrubila hostesa iz restorana! Tajna romantična večera zbog ovoga je sad svima na izvolte (VIDEO)
Selena Gomez, Zejn Malik - Copyright Profimedia

Posle vesti o strastvenim poljupcima Emili Ratajkovski i Harija Stajlsa, izgleda da je još jedna romansa na pomolu, kojoj se takođe niko nije nadao. Pevači Selena Gomez i Zejn Malik, naime, viđeni su na večeri u Njujorku, tokom koje su se držali za ruke i ljubili kao da nikoga oko njih nema.

Selena je doskora punila novinske stupce zbog svog, za pojedince, neobično jakog odnosa sa suprugom bivšeg dečka Džastina Bibera, Hejli, kojoj se baš bila našla u nevolji. Malik je, s druge strane, osim zahvaljujući svom talentu poznat i kao nekadašnji izabranik manekenke Điđi Hadid s kojom je dobio ćerku, Kai.

Par je „snimila" izvesna hostesa restorana, koja je zatim svojoj drugarici koja se bavi istim poslom poslala poruku sadržine:

- Reci mi kako to da su Selena Gomez i Zejn Malik upravo ušli ovde držeći se za ruke, ljubeći se, a ja sam ta koja ih je odvela do njihovog mesta.

Devojke, inače, rade na mestima koje poznati često posećuju, objašnjeno je na snimku one koja je rešila da sve iznese u javnost iz čistog oduševljenja. Selena i Zejn večerali su oko pola jedanaest, pa otišli u nepoznatom pravcu, dok su priče o njihovoj vezi završile i na društvenim mrežama.

Nijedno se još nije i javno oglašavalo na ovu temu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike