Kako je tačno Selena Gomez završila sa Zejnom Malikom: Sve drugarice i bivši koji su je „doveli do cilja"! (FOTO/VIDEO)

11.04.2023

07:45

0

Priča da je pevački par u vezi sve je više, a jedna od njih postala je i viralna

Kako je tačno Selena Gomez završila sa Zejnom Malikom: Sve drugarice i bivši koji su je „doveli do cilja"! (FOTO/VIDEO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Otkako je izvesna hostesa iz Njujorka objavila na društvenim mrežama svoju prepisku s prijateljicom, pa tako i svima rastrubila kako „se Selena Gomez i Zejn Malik viđaju", pevački par postao je jedan od omiljenih o kojima se priča, iako oni o svemu i dalje mudro ćute. Strani mediji tek su brujali kada se „na repertoaru" našla i selebriti podrška - pošto je Malikova majka na Instagramu zapratila Gomezovu, a njegova bivša i nezvanična svastika Bela Hadid lajkovala pisanja o tome.

Bela Hadid, Profimedia
 

Korisnici raznih društvenih mreža takođe se ludo zabavljaju na ovu temu, a neki su otišli i toliko daleko da su konkretno na Instagramu pružili javnosti uvid u to kako je tačno Selena došla do Zejna i obratno. Naime, oni već dug vremenski period „orbitiraju jedno oko drugog", pa je „hardkor" fanovima i te kako jasno da je veza Selene i Zejna bio logičan sled događaja.

Od svih njihovih nekadašnjih izabranika i pojedinih prijatelja koji su se našli „u miksu", gotovo samo još oni nisu bili zajedno.

Svojevremeno, naime, Selena je bila u vezi s Vikendom koji je ona, kao što je već poznato, ljubio Belu Hadid. Bela je, inače, rođena sestra manekenke Điđi, koja je u septembru 2020. godine Zejnu rodila ćerku Kai.

Oni nisu bili u braku, a o njihovom rastanku pisalo se skoro kao o smaku sveta, jer su se u jednom trenutku pojavili i navodi kako je Malik napao njenu majku Jolandu. On je to oštro negirao kako god da je stigao, ali dugo su ga pratili „zli jezici" i čak je i zakon imao svoju reč.

Zejn se, između ostalog, proslavio kao član sastava „One Direction" koji je brojao pet članova. Među njima bio je i Nil Horan, koji je nekada bio i dečko Gomezove, prenosila je strana štampa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niall Horan (@niallhoran)

Takođe, što se tiče njene i dalje najpoznatije ljubavi Džastina Bibera, on je jedno vreme bio povezivan s Mirandom Ker, koja je sa druge strane bila u braku s Orlandom Blumom - opet jednim od Seleninih bivših.

- Selena i Tejlor Svift su veoma dobre drugarice, takođe, a Sviftova se viđala sa Džoom Džonasom. Drugarica joj je izlazila s njegovim bratom Nikom... I ima još mnogo toga, ali mislim da je dosta interneta za danas - istakla je Holi Vilkinson na Instagramu u viralnom „reels-u", poznato lice iz „Holly Would Talk-a", „Betches Medije", a nekada i „E!News-a", pa pokrenula pravu lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike