Hejli javno zahvalila Seleni! Otkrila i detalje njihovog odnosa: Ovome se malo ko nadao! (FOTO)

25.03.2023

17:10

0

Biberova supruga i bivša devojka mnogo su bliskije nego što se to pojedincima čini

Hejli javno zahvalila Seleni! Otkrila i detalje njihovog odnosa: Ovome se malo ko nadao! (FOTO)
Hejli Biber - Copyright Profimedia

Pošto se Selena Gomez oglasila na svom Instagramu pa pružila podršku Hejli Biber, prvi put je oslovljavajući po imenu, trenutna supruga njenog bivšeg dečka uzvratila joj je istom merom, što je javnosti umnogome pokazalo u kakvim su njih dve u stvari odnosima.  

Iako ništa nije objavljivala tokom drame na društvenim mrežama koja traje već izvesno vreme i „prati narativ da ona Selenu nije baš lepo tretirala", manekneka je prekinula tišinu s jednim velikim „hvala" za pevačicu u ova, za nju, izuzetno teška vremena, kada joj zbog svega stižu i pretnje smrću.

- Želim da se zahvalim Seleni što je istupila (s onime što je imala da kaže). Nas dve smo nedeljama razgovarale o tome kako da pređemo preko svega što se događa s nama dvema u glavnoj ulozi - počela je Hejli, što je mnoge iznenadilo, pa dodala:

- Protekle nedelje bile su izuzetno teške za sve koji su bili „u igri". Boli što se insistira na „hejtu". Društvene mreže su, sa jedne strane, odličan način kako da se povežete s nekim, ali u ovakvim slučajevima samo se pravi sve veći jaz među ljudima.

Gospođa Biber naglašava i da „bilo ko može bilo šta da izvuče iz konteksta, ako to želi".

- Svi bi trebalo malo da pripazimo šta objavljujemo, govorimo, pa i ja. Na kraju, verujem da će ljubav uvek biti pobednik - zaključila je ona.

Hejli Biber, Instagram screenshot / haileybieber
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike