Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram! Objavila fotografiju sa Gudeljom uz emotivne reči (FOTO)

26.06.2023

15:40

0

Ovo je važan dan za njih

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram! Objavila fotografiju sa Gudeljom uz emotivne reči (FOTO)
Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Pixabay

Pevačica Anastasija Ražnatović je posle gubitka bebe u petom mesecu trudnoće, rešila da ugasi društvenu mrežu Instagram i povuče se u ilegalu, a sada je isti i vratila, a novom objavom je iznenadila svoje obožavatelje. 

Naime, njena prva objava pošto je vratila Instagram, je zajednička fotografija sa njenim dečkom Nemanjom Gudeljom, uz čestitku za produženje fudbalerovog ugovora sa Seviljom do 30. juna 2026.

 

- Četitam ljubavi moja! Jedan od najlepših trenutaka našeg zajedničkog života se danas dogodio. Za još puno takvih. Ako ih neko zaslužuje to si ti. Volim te bubo - napisala je Anastasija, a onda su se nizale poruke podrške i čestitke njihovih prijatelja i fanova.

Podsetimo, Anastasija je izgubila devojčicu u petom mesecu trudnoće, a ove tužne vesti je sa javnošću podelio fudbaler Nemanja Gudelj, dok se pevačica potpuno povukla u ilegalu. Vreme je provodila sa svojom i porodicom svog partnera, a tokom proteklih nedelja su posetili Nemanjin, ali i Anastasijin rodni grad, što je oboma i te kako prijalo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike