Anastasija Ražnatović prvi put pred televizijskim kamerama nakon gubitka bebe: Bleda i bez osmeha sa Cecom razgovarala o Gudelju (FOTO)

23.06.2023

22:45

0

Zajedno su trenirale

Anastasija Ražnatović prvi put pred televizijskim kamerama nakon gubitka bebe: Bleda i bez osmeha sa Cecom razgovarala o Gudelju (FOTO)
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Vest o iznenadnom gubitku bebe Anastasije Ražnatović zatekla je čitavu javnost, a usled teškog perioda Cecina ćerka odlučila je da spakuje kofere i vrati se u porodičnu vilu na Dedinju, gde će biti dok se potpuno ne oporavi.

Anastasiji mesecima živi u Sevilji kod Nemanje Gudelja, a pred nemili događaj dobila je i španske papire, sa kojima sada može da putuje i van granica Evropske Unije.

Fudbaler i pevačica prolaze kroz veoma težak period, nakon što su izgubili bebu, a Anastasija je prvi put nakon tog događaja stala pred televizijske kamere u okviru dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show".

Printscreen BlicTV, Ceca show
Anastasija i Ceca Ražnatović

Bez trunke šminke i bez osmeha na licu, Anastasija je prisustvovala porodičnom ručku povodom Cecinog pedesetog rođendana.

Ceca nije krila sreću što joj je porodica na okupu, a nisu propustili priliku ni da Anastasiji prepričaju sve događaje koje je propustila tokom svog boravka u Španiji.

Ražnatovićeva se pridružila  i svojoj majci na treningu u teretani, a tokom puta do teretane opušteno su ćaskale o seriji i Nemanji Gudelju.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Nakon što se požalila Ceci da joj se jako spava, Anastasija je otkrila da je svog momka čekala skoro do 4 ujutru.

- Nemanja je došao u četiri i nešto ujutru. I ja sam zaspala isto, uključila sam ton, pa sam ga čula kada me je zvao i otvorila sam mu vrata. Posle smo čak i odgledali seriju, jedna epizoda nam je ostala. I onda smo zaspali, pošto je i on bio mrtav - kaže Anastasija, a Ceca je dodala:

- Ja sam ga čekala do pola četiri i zaspala. Mislim se, zete ne mogu da te čekam više - priznala je Ceca.

Njih dve nastavile su da ćaskaju o seriji koju gledaju, nakon čega su ostatak vremena provele u teretani, vežbajući.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca i Anastasija Ražnatović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike