Anastasija pratila finale "Zvezda Granda" iz Istanbula! Čula se sa Cecom pred takmičenje, evo šta joj je rekla

25.06.2023

00:05

0

U Turskoj trenutno boravi sa Nemanjom

Anastasija pratila finale "Zvezda Granda" iz Istanbula! Čula se sa Cecom pred takmičenje, evo šta joj je rekla
Ceca i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović imala je pet kandidata u finalu "Zvezda Granda" koji su se borili za trijumf, a celokupnu euforiju njena ćerka Anastasija pratila je čak u Istanbulu.

Ona se tamo trenutno nalazi sa dečkom Nemanjom Gudeljom, koji je otputovao zbog presađivanja kose, ali je mislila i na majku kojoj je uvek podrška

Kako smo saznali od izvora bliskog Ražnatovićima, Anastasija i Ceca su se prethodne večeri čule pre nego što je pevačica krenula u studio u Košutnjaku, kometarisale su njenu modnu kombinaciju, te joj je naslednica i poželela sreću.

- Anastasija uvek prati Cecin rad, a veoma je bila znatiželjna šta će se dogoditi. Naravno, navijala je za njene kandidate, poželela joj je sreću i rekla da će pratiti takmičenje - kaže naš izvor i dodaje da je tako bilo i za veličanstven koncert u Nišu koji je imala dan ranije.

24sedam/Danica Božović
Ceca Ražnatović

Podsetimo, pevačica je na finale "Zvezda Granda" stigla dobro raspoložena, te je pred početak emisije rekla:

Očekivanja su bila da što više svojih kandidata dovedem do finala. Važno je učestvovati, a za karijeru apsolutno nije važno pobediti. Oni su već svi pobednici, veličanstvenih 17 večeras, ogroman je uspeh i želim im sreću.

- Važno je da večeras svi blistaju i dobro otpevaju, a publika uživa pored malih ekrana - zaključila je ona, u noći u kojoj je na kraju pobedu odnela Slavica Angelova iz tima Đorđa Davida

Ceca Ražnatović, 24sedam/Danica Božović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike