Saška Karan histerisala, pocepala papire, pa skočila na voditelja: Sad ću ćubu da ti raščupam (VIDEO)

25.06.2023

22:41

0

Autor: B. D.

Pevačici je zasmetalo pitanje voditelja

Saška Karan histerisala, pocepala papire, pa skočila na voditelja: Sad ću ćubu da ti raščupam (VIDEO)
zadruga_3_ulazak_06092019_0161 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i bivša zadrugarka Saška Karan, dobro je poznata po svom britkom jeziku, a tokom svoje rijaliti karijere ponela je titulu jedne od najvećih svađalica i skandal-majstora, a sada je to ponovo i potvrdila! 

Naime, Saška je gostovala u emisiji na Hype televiziji, a kako joj je pitanje voditelja o vezi sa harmonikašem zasmetalo, ona je skočila na njega, pocepala papire koji su se nalazili ispred njega, histerisala, a onda i napustila studio.

- Da li je istina da si nekada bila sa harmonikašem u vezi - glasilo je pitanje.

- Sa harmonikašem? Pa moguće je, ali mi to verovatno nije ostavilo neki utisak - rekla je Saška, a onda je naprasno skočila na voditelja: 

 

 

- Ne znam kakva su ova pitanja. Bolje da pocepam ova pitanja, nego ovu ćubu da ti raščupam. Ne mogu da shvatim kakva su to pitanja. Ajde, zdravo! Nema potrebe da pričamo više! Nisi normalan! Pitaš me bljuvotine! Koga zanima moja intima, idiotski je da se zadire u intimu nečiju - vikala je Saška Karan na voditelja, a posle nekoliko minuta rasprave, ona je napustila studio. 

Saški nije odgovaralo pitanje voditelja, pa je istakla da je ovo pitanje neumesno i zadiranje u intimu, zbog čega je umalo nasrnula na njega.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike