„Sve mi se čini da sam u Grandu zabranjena" Saška Karan otvoreno i o odnosu sa Sašom Popovićem!

01.03.2022

18:42

0

Mnogi su oni koji su primetili da pevačice već izvesno vreme nema u ovoj kući...

„Sve mi se čini da sam u Grandu zabranjena" Saška Karan otvoreno i o odnosu sa Sašom Popovićem!
zadruga_3_ulazak_06092019_0161 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o svom odnosu i saradnji sa Sašom Popovićem, Saška Karan je istakla kako veruje da je možda i zabranjena u „Grandu", iako o tome nikad nije bila zvanično obaveštena. U razgovoru s domaćim medijima, takođe, osvrnula se i na navode da je pred razvodom, te na svoje zdravstveno stanje posle težeg oblika koronavirusa.

- Zaista ne znam da li sam zabranjena u „Grandu", ali mi sve liči da je tako. Sa Sašom sam bila u dobrim odnosima, čak sam za njih izdala i svoj album „Ukrštenica". On mi je radio hit „Daću, daću" i još neke pesme. Imali smo lepu saradnju. Jednostavno, otkad sam počela da dolazim na „Pink" i otkad sam učestvovala u rijalitijima, kao da ima nešto što im se ne sviđa. Kao da sam zabranjena, imam takav utisak - priča Saška, pa dodaje kako je to i ne remeti mnogo.

Klincima je to važno, meni nije!

- Ne znam zašto, ali me nikada nisu zvanično obavestili o tome. Zovu razne anonimuse, a mene ne. Hiljadu stvari tu može biti, ali očigledno da je tako. I ne moraju, baš me boli uvo. Nisam na početku karijere, to me ne tangira. To je ovim klincima bitno, meni ne - ispričala je za „Kurir Stars".

Kada je njen brak u pitanju - tvrdi da njoj i suprugu nikad nije dosadno, ali da je ona i te kako ljubomorna žena. Jednom prilikom, priznaje Saška, „nastradala" je i špijunka u vratima...

- Mi smo u braku više od 30 godina i zadovoljna sam našim odnosom. Izuzetno sam ljubomorna. U stanju sam da mužu mirišem košulje svaki dan, da vidim na koje parfeme miriše. U našem braku nikad nije dosadno. Jednom sam bila u Makedoniji na turneji, zvala sam ga više puta jer je znao da treba da dođem, ali se nije javljao.

 

 

- Odmah sam se obukla i zakucala mu na vrata. Lupam i lupam i ništa. Toliko sam bila besna da sam uzela onu špijunku i iščupala je sa vrata. On nije znao ko je, tad je otvorio i pitao me da li sam normalna. Uletela sam unutra, sve sam pregledala. Toga se sećam - izjavila je te nastavila o tome koliko se uplašila kada je imala kovid.

- Uplašila sam se jako, jer sam prvi put bila u situaciji da mirišem ljubičice odozdo (smeh). Sada je smešno, ali ne dao bog nikom. Bila sam na ivici života i smrti. Jedva sam se izvukla - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike