„Nisam znala da je baš toliki ološ!" Oglasila se Saška Karan usred drame Pavlović-Nikolić i pesme „Provereno"! (FOTO)

15.06.2022

20:31

0

Pevačica je u poznatom stilu pokazala svoj stav

„Nisam znala da je baš toliki ološ!" Oglasila se Saška Karan usred drame Pavlović-Nikolić i pesme „Provereno"! (FOTO)
saska karan _zadruga-3-ulazak-06092019-0161 - Copyright Saška Karan,ATAImages/Antonio Ahel

Osim kao pevačica, Saška Karan je poznata i po tome što nema dlake na jeziku.

Oglasivši se usred drame oko pesme „Provereno" sa albuma Milice Pavlović, a koju Ana Nikolić po svemu sudeći aktivno plasira kao svoju, u svega nekoliko reči je pokazala svoj stav - pa na neki način samo nastavila haos koji je zbog svega svakako nastao i na čitavoj estradi.

- Nisam znala da je Ana Nikolić baš toliki ološ! - napisala je ona u okviru „storija" na Instagramu i tagovala pevačicu bez pardona, samo dan posle Miličinog gostovanja u „Amidži šouu" gde je u ispovesti na ovu temu poručila koleginici, ali i kolegama koje ćute da treba da ih bude sramota.

Podsetimo, Pavlovićeva je gotovo bez daha izjavila:

- Iskreno, ja ovo ne zaslužujem, što se trenutno dešava. Na tom albumu sam radila dve godine, ima 12 pesama. U poslu sam 24 sata... Kada je pesma „Proveremo" već postala hit, u tom momentu mi stižu poruke, snimci emisija gde je izašla demo pesma, koju peva Ana Nikolić. Prvo sam mislila da ona nema veze sa celom ovom pričom. Ana je otpevala demo verziju, ali žena nije uzela pesmu...

Saška Karan Instagram screenshot / saskakaran
 

Zatim je nastavila:

- ...Navikla sam da primam niske udarce. Ni sad sebe ne sažaljevam, to rade s*ronje, ne lavovi i borbeni ljudi. Ovo nije u redu, nije lepo. Ipak, to ima veze sa Anom jer žena tu demo verziju kači na mrežama, najavljuje nastupe i počinje iste sa tom pesmom... Dejan Kostić i Braja su mi je prodali, imam ugovor, pesma je moja Ne bi bio problem da peva u originalu, kakva je i hit, kakvu sam je ja napravila hitom zajedno sa autorima. Sad se setila da je ona pevala i sada je promoviše kao svoju, zbunjuje publiku... Ani bih rekla u ovom momentu: „Sram je bilo svog imena, karijere", a ostatak razgovora s Ognjenom Amidžićem pročitajte na OVOM linku.

Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"
 

Stanje na estradi vas čeka OVDE, a Ana je malo posle govora mlađe koleginice odreagovala za „Pink.rs" pa rekla:

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim.

Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike