"Smiri se i oladi! Ološu jedan!" Pevačica brutalno isprozivala Darka Lazića

28.04.2022

07:08

0

Pevač je juče priveden zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio

"Smiri se i oladi! Ološu jedan!" Pevačica brutalno isprozivala Darka Lazića
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Darko Lazić napravio je još jedan prekršaj u nizu kada je saobraćaj u pitanju, zbog čega je u policijskoj stanici na Novom Beogradu proveo više od 10 sati.

Naime, on je priveden zbog prebrze vožnje i alkoholisanog stanja, jer je na auto-putu kod Sava Centra vozio 117 kilometara na sat, gde je ograničenje bilo 80, a uz to pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu.

Njegova koleginica, pevačica Saška Karan oglasila se ovim povodom i najstrašnije isprozivala Lazića i njegove postupke na svom Instagram storiju.

ATAImages/Antonio Ahel
Saška Karan

- Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić - pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se pro***čio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan! - poručila mu je pevačica.

Printscreen/ Instagram, @saskakaran
 

Podsetimo, Lazić je juče priveden zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden juče oko 4 sata ujutru na auto-putu u Novom Beogradu, procesuiran je zbog prekoračenja brzine, vozio je vozilo 117 kilometara na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Podvrgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine, te je folk pevač potom kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike